Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Info Zdravje in nega Do bolj zdravega doma s Philipsovim čistilnikom zraka
Zdravje in nega

Do bolj zdravega doma s Philipsovim čistilnikom zraka

Seznam vseh člankov
20.01.2021.

Znova prihajajo vse hladnejši in krajši dnevi ter slabo vreme. To nas sili, da vedno več časa preživimo v notranjosti hiše in vedno manj zunaj na čistem in svežem zraku, ki je eden od pogojev za zdravje in dobro počutje. Zato je pomembno, da tudi doma poskrbimo za čist zrak, saj nas štiri stene vseeno ne varujejo pred bacili, virusi in drugimi onesnaževalci. Dejstvo je, da v hladnejših mesecih bivalne prostore zračimo redkeje. Posledično vdihujemo slabši zrak, ki povzroča številne nevšečnosti in nemalokrat vpliva tudi na naše zdravje. Tudi, ko pridejo toplejši dnevi, zrak v našem domu, kljub zračenju, ni idealen.

Priporoča Rebeka Dremelj

Od pomladnih mesecev naprej se namreč močno poveča delež alergenov, ki lahko sprožijo alergijske reakcije oziroma spomladanske alergije in težave z dihali. Zrak v našem domu tako, ne glede na letni čas, še zdaleč ni tako čist, kot si zmotno predstavlja večina od nas. A obstaja preprosta rešitev! S Philipsovim čistilnikom zraka, lahko kar 99,9 odstotkov virusov in drugih škodljivih delcev očistimo. Kako? Le z enim enostavnim pritiskom na gumb!

 

rebeka dremelj, philips čistilnik zraka, čist zrak, čistilnik zraka, philips, zdravje

Vse slabši zrak v naših domovih

Čeprav se iz mest, ki so zaradi cestnega prometa in industrijskih izpustov vedno bolj onesnažena, selimo v manj urbana in industrijska naselja, še ne pomeni, da smo se s tem izognili dihanju slabega zraka. Namreč tudi znotraj naših domov je zrak pogosto slab, ne glede na to, kako pogosto ga čistimo.

Ste vedeli, da obstaja razlika med zdravim in čistim domom? Vsi si želimo, da se tla našega doma svetijo in da ima prav naša kopalnica najbolj dišeč vonj kar jih premore. Vendar prav s čistili v prostor vnašamo onesnaževalce zraka, ki jih s prostim očesom ne vidimo, sploh če uporabljamo močna umetna čistila, z veliko kemikalijami. Nesnaga v zrak pa pride tudi iz naprav, brez katerih si danes ne predstavljamo modernega življenja. To so pečica, računalniki, kamin in druge naprave.

Torej četudi živimo v manj onesnaženi okolici, nekaj nesnage pot v naš dom najde tudi skozi okna in vrata, medtem ko zračimo prostor. Kljub temu, da zraka v našem domu ne moremo prečistiti do popolnosti, se lahko s čistilnikom zraka temu precej približamo. Le-ta poskrbi, da prahu, alergenov, dima in tudi drugih vonjav v vašem domu ne boste več po nepotrebnem vdihavali.

Na trgu sicer obstaja veliko čistilnikov zraka z različnimi stopnjami filtriranja in posledično so lahko tudi razlike v ceni precej velike. Prav zato se moramo ob nakupu zavedati predvsem, da gre pri nakupu čistilnika zraka za dolgoročno naložbo, ki je velika investicija v naše zdravje in zdravje naše družine.

Kako deluje vrhunski čistilnik zraka Philips?

Najprej poskrbite, da ga postavite na primerno mesto. Najbolj priporočljivo je, da ga postavite ga v prostor kjer se doma zadržujete največ časa. Torej denimo dnevna soba, kuhinja ali pa spalnica, saj vas s svojim tihim delovanjem ne bo motil niti med spanjem. Naš nov najboljši pomočnik čistilnik zraka Philips poskrbi, da je zrak, ki se vrne v sobo skozi napravo, veliko čistejši in bolj prijazen našemu zdravju, poleg tega pa je primeren za vse površine.

 

philips čistilnik zraka, čist zrak, čistilnik zraka, philips, zdravje, enostaven prikazovalnik, enostavno upravljanje, upravljanje

Kako za čisti zrak v svojem nepremagljivem domu poskrbi Rebeka?

Svojo izkušnjo s Philipsovim čistilnikom zraka nam je zaupala tudi nepremagljiva Rebeka Dremelj. »Saj veste, kaj pravijo, stvari je treba izkusiti na lastni koži,« se nasmeji Rebeka. »Zdaj, ko smo veliko doma, kuham še več kot sicer. Čistilnik sem zato najprej postavila v kuhinjo in ugotovila, da je ta, sicer majhna naprava, prava miniaturna napa. Že ob prvih vonjavah je začela delovati s polno močjo in je sproti čistila zrak v kuhinji.« Tako je Philipsov čistilnik zraka prestal prvi mini test. Že naslednji dan pa se je Rebeki pripetil neljub incident, ki ga je Rebeka s pomočjo čistilnika uspešno rešila.

»Ravno sem odprla vrata terase, da bi prezračila prostor, ko je začel sosed pred hišo nekaj kuriti. Dim je potegnilo naravnost v moj dom. Philipsov čistilnik zraka me je z napisom »gas« (plin) nemudoma opozoril na povečano koncentracijo plina v zraku in začel z vso močjo prečiščevati prostor. Prav zato sem prepričana v kvaliteto naprave, ki jo bom od zdaj naprej z veseljem uporabljala in jo priporočila tudi drugim. Mislim, da v teh časih vsi potrebujemo še več svežega zraka kot sicer,« še doda Rebeka.

Rešitev v eni sami napravi

Eden najbolj priljubljenih in uspešnih čistilnikov zraka Philips bo poskrbel za nevidne onesnaževalce in alergene, ki se lahko prikradejo v vaš dom in vam povzročajo skrbi. To so škodljivi plini, mikrodelci in notranji alergeni, poleg tega pa bo odstranil kar 99,97 % delcev velikosti le 0,003 um, vključno s PM2,5, bakterijami, cvetnim prahom in prhljajem hišnih ljubljenčkov. Poleg tega iz zraka odstrani do 99,9 % virusov in aerosolov, s čimer se zagotovi, da vi in vaša družina vedno dihate sveži zrak. Pametni indikator stanja filtra, katerega življenjska doba je do 36 mesecev, vam bo prikazal količino prefiltriranih onesnaževalcev . Na čistilniku pa vam je na voljo tudi stalni prikaz kakovosti zraka v vašem domu. Le to naprava opredeli s preprostim sistemom za barvno označevanje, nameščenim na vrhu čistilnika zraka.

 

philips, philips čistilnik zraka, čistilnik zraka, čist zrak, svež zrak, kako deluje

 

Z enim samim pritiskom na gumb zagotavlja, da je zrak v vašem domu vedno čist. Philipsov čistilnik zraka vam omogoča, da izbirate med štirimi načini delovanja: samodejni način, način mirovanja, nežni način in način turbo. Pomembna lastnost je tudi izjemno tiho delovanje, zato lahko tudi ponoči spite v popolnem miru in tišini ter ob tem dihate čisti zrak. Prav tako čistilnik samodejno prilagodi svojo osvetlitev vašemu prostoru in tako ne povzroča kakršnihkoli motenj.

Brez skrbi ga lahko pustite delovati tudi kadar ste zdoma, saj lahko s pomočjo aplikacije svoj čistilnik zraka nadzorujete kar od daleč. Seveda pa je Philips odlično poskrbel za njegovo elegantno in minimalistično zunanjo podobo, tako da se bo brezhibno podal h kateremukoli stilu opreme vašega doma in vedno poskrbel za kakovosten zrak.

Nenazadnje je v današnjih časih, ko šteje tudi izgled, pomembna tudi inovativna, elegantna in minimalistična zasnova čistilnika zraka. Le-ta se bo brezhibno podal h kateremukoli stilu opreme vašega doma. Naj vaš dom ne bo samo čist, ampak tudi zdrav.

 

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.