Išči

iPhone 15 Plus Clear Case with MagSafe

ID: 20741068
59,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 30.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Prosojni ovitek za iPhone 15 Plus s tehnologijo MagSafe 

Tanek, lahek in enostaven za držanje – ta pri Applu oblikovani ovitek poudari čudovito barvno obdelavo iPhona 15 Plus, obenem pa nudi dodatno zaščito.
Ovitek je narejen iz mešanice optično prosojnih polikarbonatov in prilagodljivih materialov, zato se brezhibno prilega gumbom, kar omogoča enostavno uporabo. Površino prekriva premaz, odporen proti praskam, tako na notranji kot na zunanji strani. Vsi materiali in premazi so optimizirani tako, da preprečujejo porumenelost, ki jo prinaša čas. 

Ta ovitek z vgrajenimi magneti, ki se brezhibno poravnajo z iPhonom 15 Plus, vedno znova zagotavlja čarobno izkušnjo nameščanja in hitrejše brezžično polnjenje. Ko je čas za polnjenje, ovitek pusti na svojem iPhonu in nanj namesti svoj polnilnik MagSafe ali pa telefon postavi na polnilnik s standardom Qi. 

Tako kot vsi drugi ovitki, ki jih je zasnoval Apple, je tudi ta v postopku snovanja in proizvodnje prestal več tisoč ur testiranj. Zaradi tega ni le videti odlično, saj je narejen zato, da tvoj iPhone ščiti pred praskami in padci. 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 29 May 2024 01:53:50 GMT