VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

MI MOP robotski sesalnik

ID: 689967
258,99 €

ali od 12,66 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tu je nova generacija robotskih sesalnikov Xiaomi. Novi Xiaomi Mi Robot Mop 1C sesalniko je najlažja različica Xiaomi sesalnikov. Z večjo sesalno močjo, večjo zmogljivostjo in možnostjo mokrega čiščenja je dokončna različica robotskega sesalnika, ki ste ga čakali.  Večja zmogljivost čiščenjaPri zasnovi novega sesalnika Xiaomi so ohranjene klasične linije in značilna bela barva. Posoda za prah je povečana, ki zdaj ponuja do 0,60 L. Poleg tega ima 200ml rezervoar za mokro čiščenje. Kar zadeva baterijo, ima zmogljivost 2400 mAh, ki sta jo proizvedla LG in Panasonic, kar vam bo omogočilo zelo visoko avtonomijo,ko ima 15% zmogljivosti, bo šel v svojo bazo, te se bo napolnil do 80% in spet čistil naprej. Druga od funkcij novega motorja Xiaomi je, da lahko premaga ovire višine do 2 cm, zato zapostavljeni kabel ne bo več ovira za vakuumski sesalnik Xiaomi Mi Robot Mop 1C. Izboljšan motor z večjo sesalno močjoNov model ponuja številne izboljšave, Xiaomi je izboljšal sesalno zmogljivost sesalnika - do 2500 PA sesanja. Ta novi model Xiaomi lahko zbere veliko prahu in umazanije. Poleg tega novi model Xiaomi vključuje mokro čiščenje. Najprej naj vam posesa stanovanje, nato ga lahko še pobriše. Rezervoar za vodo za natančno in učinkovito čiščenjeVodni filter ohranja krpo čisto in nadzoruje količino vode, tako da so tla vedno čista. Zasnovan je tudi tako, da je zelo enostavno napolniti vo…

 

Tu je nova generacija robotskih sesalnikov Xiaomi. Novi Xiaomi Mi Robot Mop 1C sesalniko je najlažja različica Xiaomi sesalnikov. Z večjo sesalno močjo, večjo zmogljivostjo in možnostjo mokrega čiščenja je dokončna različica robotskega sesalnika, ki ste ga čakali. 

Večja zmogljivost čiščenja
Pri zasnovi novega sesalnika Xiaomi so ohranjene klasične linije in značilna bela barva. Posoda za prah je povečana, ki zdaj ponuja do 0,60 L. Poleg tega ima 200ml rezervoar za mokro čiščenje. Kar zadeva baterijo, ima zmogljivost 2400 mAh, ki sta jo proizvedla LG in Panasonic, kar vam bo omogočilo zelo visoko avtonomijo,ko ima 15% zmogljivosti, bo šel v svojo bazo, te se bo napolnil do 80% in spet čistil naprej. Druga od funkcij novega motorja Xiaomi je, da lahko premaga ovire višine do 2 cm, zato zapostavljeni kabel ne bo več ovira za vakuumski sesalnik Xiaomi Mi Robot Mop 1C.

Izboljšan motor z večjo sesalno močjo
Nov model ponuja številne izboljšave, Xiaomi je izboljšal sesalno zmogljivost sesalnika - do 2500 PA sesanja. Ta novi model Xiaomi lahko zbere veliko prahu in umazanije. Poleg tega novi model Xiaomi vključuje mokro čiščenje. Najprej naj vam posesa stanovanje, nato ga lahko še pobriše.

Rezervoar za vodo za natančno in učinkovito čiščenje
Vodni filter ohranja krpo čisto in nadzoruje količino vode, tako da so tla vedno čista. Zasnovan je tudi tako, da je zelo enostavno napolniti vodo in zamenjati krpo vašega  Xiaomi Mi Robot sesalnika. Ko že govorimo o vodi, je novost, ki jo vključuje možnost čiščenja filtrov za prah z vodo, zaradi česar jih ni treba tako zamenjati.  Učinkovitost vašega novega robotskega sesalnika Xiaomi nikoli ne pade.

Lastnosti:

Znamka: Xiaomi
Nivo hrupa: 72dB
Funkcije: sesanje in mokro čiščenje
Sesalna moč: 2500 PA
Kapaciteta rezervoarja za trdne snovi: 0,6L
Prostornina rezervoarja za tekočino: 0,2 L
Filter: Pranje HEPA - dvojno sredstvo proti prahu, sistem proti pršicam.
Dolžina kabla (m): brezžično
Senzor trka: Da
Senzor nivoja: Da
Žiroskop / akcelerometer: Da
Nadzor: Samodejni način in iz aplikacije
Aplikacija: Združljivo z Androidom in iO-ji
Wifi: Da
Baterija: 2400 mAh LG Li-Ion
Čas polnjenja: približno 250 minut
Teža: 3,6 kg
Velikost: 35,3 x 35 x 8,15 cm


Vsebina paketa:
1 x Xiaomi Mi Robot sesalnik 
1 x polnilna postaja
1 x napajalnik EU
1 x filter
1 x krpa

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
bela
Daljinski upravljalnik
da
Funkcije sesalnika
mokro in suho čiščenje, mokro in suho čiščenje
Možnost programiranja
da, da
Navidezni zid
ne, ne
Vrsta sesalnika
robot, robot
Globina [cm]
32.2
Višina [cm]
8.1
Vrsta sesanja
posoda
Premer
-
Cached: Fri, 29 Mar 2024 07:39:15 GMT