VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

NAVITEL E777 TRUCK GPS navigacija

ID: 20406846
174,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 24.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

GPS navigacija NAVITEL E777 TRUCK, 7" zaslon, za tovorna vozila, baterija, 3D prikaz, informacije o vožnji, karte za celotno Evropo

 

Napredna navigacija za tovorna vozila!

Navitel E777 TRUCK je napredna in moderna navigacijska naprava za transportna / tovorna vozila z velikim 7“ (17,78 cm) zaslonom na dotik. S svojimi prednameščenimi kartami za 47 držav vam zagotavlja natančno navigiranje po celotni Evropi in državah bližnjega vzhoda. Odlikuje jo Linux operacijski sistem, navigacija pa je povsem enostavna po zaslugi 3D prikaza, tako da nikoli več ne boste zgrešili izvoza z avtoceste. Podprti so tudi glasovni pozivi v več jezikih in funkcija grafa tovora.

Predstavitev

Navitel E777 TRUCK - napredna navigacija za transportna vozila

NAVITEL E777 TRUCK je osebna navigacijska naprava za tovornjake in transportna vozila z velikim 7" (17,78 cm) zaslonom na dotik. Vsi zemljevidi so prednameščeni in delujejo brez povezave, kar pomeni stabilno in hitro navigiranje na vsaki poti. Navigacija je povsem enostavna po zaslugi 3D prikaza, tako da nikoli več ne boste zgrešili izvoza z avtoceste ali križišča. Podprti so tudi glasovni pozivi v več jezikih in funkcija grafa tovora.

LINUX - zanesljiv operacijski sistem

Zasnovana na zanesljivem in hitrem operacijskem sistemu Linux bo navigacija E777 TRUCK vedno zagotavljala stabilno in nemoteno delovanje na vsakem potovanju. Naprava vam bo omogočila načrtovanje poti katere koli kompleksnosti z neomejenim številom točk poti, iskanje pa je na voljo ne samo po naslovu, ampak tudi po bazi uporabnih postajališč: bencinskih črpalk, bank, kavarn in znamenitosti.

Natančna navigacija

Voznik prejme vse potrebne informacije za varno in hitro vožnjo – tri alternativne poti, glasovni pozivi, asistenca za določanje voznega pasu in obvestila o radarjih na poti. Navitel Navigator obvešča uporabnika o omejitvah hitrosti na posameznih cestnih odsekih in prekoračitvah hitrosti.

Graf tovora

Program Navitel Navigator, vnaprej nameščen na navigaciji ponuja razširjen nabor nastavitev za navigacijo tovornih vozil. V nastavitvah izberite vrsto tovornega prometa ali ustvarite svoje vozilo tako, da dodate njegove parametre: dolžino, širino, višino, največjo dovoljeno in dejansko težo, osno obremenitev itd. Program bo zgradil in nastavil poti ob upoštevanju cestnih omejitev za to vrsto prevoza, ki vam omogoča prosto potovanje do cilja.

Priročen senčnik

Sončna zaščita oz. senčnik, zasnovan posebej za to napravo, izboljša vidnost zemljevida na zaslonu na sončen dan. Ponoči bo senčnik preprečil odsev zaslona naprave na vetrobranskem steklu, kar poveča varnost potovanja.

Zemljevidi brez povezave

Paket prednameščenih zemljevidov na NAVITEL E777 Truck, vključuje vse evropske države in države bližnjega vzhoda. Dodatne zemljevide lahko kupite in namestite s pomočjo Navitel Navigator Update Center. Za udobje uporabnika je na voljo brezplačna neomejena posodobitev zemljevidov.

Vsebina pakiranja

tovorna navigacija E777 TRUCK

nosilec za pritrditev

avtomobilski polnilec 12 / 36 V

kabel miniUSB

stylus pisalo

navodila za uporabo

Tehnične specifikacije

Tip navigacije: tovorna navigacija

Za vozila: tovornjaki, kombiji, tovorna vozila…

Operacijski sistem: Linux

Programska oprema: Navitel Navigator

Velikost zaslona: 7” (17,78 cm)

Tip zaslona: TFT barvni zaslon na dotik

Zvočnik: DA, vgrajen

Baterija: DA, vgrajena polnilna baterija

Kapaciteta baterije: 1600 mAh

Glasovni pozivi: DA

Opozorila o prekoračitvi dovoljene hitrosti: DA

Opozorila o radarjih / kamerah za nadzor prometa: DA

Nastavitev podatkov o vozilu in tovoru: DA

Izračun poti glede na tovor: DA

Izračun časa poti: DA

Prednameščeni zemljevidi: DA, karte za 47 držav (Slovenija, Albanija, Andora, Avstrija, Belorusija, Belgija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Ciper, Češka, Hrvaška, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Gibraltar, Grčija, Madžarska, Islandija, Otok Man, Italija, Kazahstan, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Severna Makedonija, Malta, Moldavija, Monako, Črna gora, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija, San Marino, Srbija, Slovaška, Španija, Švedska, Švica, Ukrajina, Združeno kraljestvo, Vatikanska mestna država)

Možnost namestitve dodatnih zemljevidov: DA

Brezplačne posodobitve zemljevidov: DA

Reža za microSD kartico: DA (do velikosti 32 GB)

Vhodi: 1x vhod za polnjenje, 1x miniUSB vhod, 1x 3.5mm audio jack

Barva: črna

Dimenzije: 185 x 110 x 30 mm

Teža (samo navigacija): 300 g

Teža (z embalažo): 650 g

Garancija: 24 mesecev

Uradna stran artikla

https://navitel-poland.pl/en/devices/navitel-e777-truck

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 19 Apr 2024 22:42:44 GMT