Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniFotoaparatiObjektiviNikon AF-P DX 70-300/4.5-6.3G ED VR objektiv

Nikon AF-P DX 70-300/4.5-6.3G ED VR objektiv

ID: 596727
379,99 €

ali od 10,12 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nikon AF-P DX 70-300/4.5-6.3G ED VR objektiv

Odkrijte svet superteleobjektivov s tem zoom objektivom formata DX.
Če želite odkriti ustvarjalne prednosti fotografiranja s teleobjektivom, je ta lahki in dolgi objektiv prava izbira za vas. S svojo optimizirano kompaktno obliko je popoln za uporabo z Nikonovimi manjšimi fotoaparati D-SLR formata DX. Vsestranska goriščna razdalja 70–300 mm zagotavlja prilagodljivost, ki jo potrebujete za sijajne fotografije. Nikonov sistem za zmanjšanje tresljajev omogoča ostre fotografije, objektiv pa zagotavlja hitro in tiho ostrenje, zato je popolna izbira za snemanje videoposnetkov in fotografij.

 

 

Lahek zoom objektiv za izjemno supertelefotografijo

Ta objektiv formata DX s 4,3-kratnim zoomom je odličen za začetnike pri fotografiranju s fotoaparati D-SLR ali fotografe, ki želijo z dodatnim objektivom povečati svoj razpon zooma. Ustvarite izjemne kompozicije z vsestranskim razponom goriščne razdalje 70–300 mm (enakovredno na formatu FX: 105–450 mm), ki brez težav približa dogajanje.

 

Gladko in hitro samodejno ostrenje: Nikonov koračni motorček

Nikonov koračni motorček zagotavlja hitro ostrenje objektiva in je zaradi svojega tihega delovanja popolna izbira za snemanje videoposnetkov. Pri uporabi zooma za snemanje fotografij lahko motiv izostrite v trenutku in absolutno natančno.

 

Zmanjšanje tresljajev (VR)

Nikonova osupljiva tehnologija zmanjšanja tresljajev (VR) je zasnovana za stabilnejše fotografiranje iz roke in omogoča fotografiranje pri do štiri stopnje daljšem času zaklopa. To pomeni, da boste lahko posneli jasne, nezamegljene slike, tudi ko boste fotografirali na koncu dosega teleobjektiva pri šibki svetlobi.

 

Poenostavljeno upravljanje

Preklapljajte med samodejnim in ročnim ostrenjem prek menija fotoaparata. Spreminjanje nastavitev ostrenja prek menija fotoaparata, ki nadomešča upravljanje s stikali na cevi objektiva, preprečuje nenamerno spreminjanje nastavitev med fotografiranjem.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Max zaslonka
f 4,5, F/4,5-6,3
Najbližja razdalja izostritve (m)
1,1
Najmanjša razdalja izostritve [m]
1.1
Premer filtra (mm)
58 mm
Stabilizator slike
da, večkratni, da
Združljivo z blagovno znamko
Nikon
Tip objektiva
zoom, zoom
Premer filtra [mm]
58
Min zaslonka
F/22-32
Najbližja razdalja izostritve
1,1m
Cached: Thu, 18 Apr 2024 07:32:09 GMT