Išči

Nikon AF-S 20/1.8G ED objektiv

ID: 568933
819,99 €

ali od 21,83 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

OBJEKTIV AF-S NIKKOR 20MM 1.8G ED NIKON

Hiter objektiv formata FX z ultraširoko fiksno goriščno razdaljo 20 mm in veliko svetlobno močjo f/1,8. Odlična izbira za ustvarjalne fotografe, ki želijo pretiravati s perspektivami.

Z visokozmogljivo optiko ter kompaktnim in lahkim ohišjem, lahko ta vsestranski objektiv uporabljate pri fotografiranju interierja, uličnih reportaž, prostranih pokrajin in celo pod vodo, pa tudi za snemanje filmskih kadrov, ki bodo gledalce potegnili vase.

 



Ultraširok kot zajema: pretiravajte s perspektivami, razširite prostor in ustvarite slike, ki vas potegnejo vase. Odlična izbira za fotografiranje interierja, uličnih reportaž, prostranih pokrajin in celo pod vodo, pa tudi za snemanje filmskih kadrov.

Svetla zaslonka f/1,8 poskrbi za značilne slike z majhno globinsko ostrino in čudovito mehkim ozadjem. Na voljo vam je prilagodljivost pri fotografiranju s krajšimi časi zaklopa, zagotovljeni so jasni posnetki pri šibki svetlobi, slika v iskalu pa je svetla.

Slike visoke ločljivosti
Ta objektiv je zasnovan tako, da izpolnjuje zahteve tipal z velikim številom slikovnih točk ter zagotavlja osupljive fotografije in videoposnetke v ločljivosti HD. Moderna optična zasnova zagotavlja visoko ločljivost in kontrast, točkovni viri svetlobi pa so upodobljeni z najmanjšo možno napako kome.

Izjemna optična zmogljivost
Dva elementa iz ED-stekla in dve asferični leči zagotavljajo jasne in čudovite slike. Popačenje je izjemno dobro nadzorovano za tako širok kot zajema in večina oblik odstopanja in barvne disperzije je učinkovito zmanjšana.

Nanokristalna prevleka
Zmanjšuje podvojene vire svetlobe in notranji odboj za bolj jasno sliko tudi pri osvetlitvi od zadaj. Najmanjša razdalja ostrenja: 0,2 m. Omogoča fotografiranje od blizu, tako da motivi zapolnijo kader. Kompaktno in lahko ohišje: zagotavlja enostavno prenosljivost.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Max zaslonka
f 1,8, 1,8
Min zaslonka
f 16, 16
Najbližja razdalja izostritve (m)
0,2
Najmanjša razdalja izostritve [m]
0.2
Premer filtra (mm)
77 mm
Stabilizator slike
ne, ne
Združljivo z blagovno znamko
Nikon
Premer filtra [mm]
77
Najbližja razdalja izostritve
0,2 m
Cached: Thu, 28 Mar 2024 15:55:50 GMT