VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

NIKON D750 DSLR fotoaparat

ID: 568581-c267811
1.199,99 €

ali od 31,95 € / mesec

Izračun obrokov
Priložen objektiv
brez
24-85
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nikon D750 + AF-S 24-85/3.5-4.5G VR KIT 

S hitrim, vsestranskim in prilagodljivim fotoaparatom D750 lahko uresničite vse svoje ideje. V svetu, kjer je vse mogoče, vam ta zmogljivi fotoaparat s 24,3 milijona slikovnih točk formata FX daje pogum, da tvegate.

S profesionalno fotografsko tehnologijo in optimizirano kompaktno obliko tega fotoaparata ne omejuje prav nič. 

Novo tipalo formata FX omogoča neverjetno kakovost slik z boljšimi rezultati kot kadar koli prej pri visokih občutljivostih ISO. Izjemno občutljivo delovanje AF, fotografiranje s hitrostjo do 6,5 posnetka na sekundo in snemanje videoposnetkov v polni ločljivosti HD pri 1080/60p skupaj z nagibnim zaslonom omogočajo popolno svobodo izražanja. Prek vgrajene funkcije Wi-Fi lahko svoje navdušujoče fotografije preprosto in hitro delite z drugimi.

 

 

SLIKOVNO TIPALO FORMATA FX S 24,3 MILIJONA SLIKOVNIH TOČK

Vse podrobnosti, popolna svoboda. Novo tipalo omogoča širok dinamični razpon in jasne posnetke pri vseh občutljivostih ter ustvarja slike z izjemno ostrino in bogatimi toni.

 

NEVERJETNA OBČUTLJIVOST ISO

Posnemite jasnejše, čistejše in podrobnejše slike pri visokih občutljivostih ISO. Razpon občutljivosti ISO 100–12.800 je mogoče razširiti na razpon občutljivost, ki je enakovreden ISO 50–51.200.

 

VZDRŽLJIV NAGIBNI ZASLON

Posnemite fotografije in videoposnetke z različnih perspektiv. Zaslon lahko odprete vstran ter obrnete navzgor za 90º in navzdol za 75º.

PROFESIONALNA ZMOGLJIVOST AF

Fotoaparat D750 tudi pri šibki svetlobi izostri motiv z neverjetno natančnostjo, saj deluje do medlih –3 EV in je opremljen z Nikonovim načinom AF s skupino točk.

 

VGRAJENA FUNKCIJA WI-FI

Delite svojo vizijo z drugimi. Naložite osupljive fotografije v formatu FX prek združljivega pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Enostavno prenesite brezplačno programsko opremo Wireless Mobile Utility v svojo pametno napravo

 

RAFAL S HITROSTJO DO 6,5 POSNETKOV NA SEKUNDO

Fotografirajte hitro premikajoče se motive z izjemno prilagodljivostjo. Ustvarjajte brezkompromisne fotografije pri polni ločljivosti s hitrostjo do 6,5 posnetka na sekundo v formatih FX in DX.

 

SVOBODA SNEMANJA VIDEOPOSNETKOV

Snemajte videoposnetke v polni ločljivosti HD (1080p) pri 50p/60p. Med snemanjem videa lahko uporabljate občutljivost od ISO 100 do vrednosti, enakovredne ISO 51.200, ter nadzorujete čas zaklopa, zaslonko in ravni zvoka. Namenski meni za videoposnetke hrani vse nastavitve videoposnetkov na enem mestu.

EXPEED 4


Poveča splošno zmogljivost fotoaparata, s katero lahko dosežete neverjetne rezultate. Omogoča vrhunsko upodabljanje motivov in zmogljivost ISO ter visoke hitrosti snemanja videoposnetkov.

 

PICTURE CONTROL 2.0

Nadzorujte ostrenje, kontrast, svetlost, barvni odtenek in nasičenost med fotografiranjem in snemanjem videoposnetkov. Olajšajte si naknadno obdelavo z nastavitvijo »Flat« (Ohranitev podrobnosti in razpona tonov) za kar največji dinamični razpon in natančno prilagodite podrobnosti z nastavitvijo »Clarity« (Jasnost). Nastavitve je mogoče vizualno prilagajati med fotografiranjem, postopek fotografiranja pa lahko poenostavite, tako da v posebnem meniju shranite različne možnosti za videoposnetke in fotografije.

 

SISTEM TOTAL DIGITAL IMAGING SYSTEM

Z obsežnim izborom objektivov NIKKOR izkoristite ves potencial tipala fotoaparata D750 s 24,3 milijona slikovnih točk. Objektivi NIKKOR z izjemno optično ločljivostjo zadovoljijo zahteve fotografov z vseh področij. Fotoaparat D750 je povsem združljiv z Nikonovim vrhunskim sistemom osvetljevanja Creative Lighting System in lahko deluje z različnimi bliskavicami Speedlight za ustvarjalno fotografiranje z bliskavicami, ki so pritrjene na fotoaparat ali samostojne.

 

KOMPAKTEN IN VZDRŽLJIV

Fotoaparat D750 ima trpežno ohišje, ki je zatesnjeno pred vremenskimi vplivi, zato ga lahko uporabljate v vseh razmerah. Enota zaklopa iz kevlarja in ogljikovih vlaken je bila preizkušena v 150.000 proženjih, zaradi robustne samonosne strukture pa je ohišje fotoaparata lahko in trpežno.

Tehnične podrobnosti
Tip fotoaparata
DSLR
Ločljivost tipala fotografija
24 MIO slikovnih točk
Način snemanja
Full HD 1080p
Vrsta baterije
Li-ion
Vrsta pomnilniške kartice
SD HC kartica
Vrtljiv zaslon
da
Garancija v letih
1
Barva
črna
Ločljivost fotoaparata
24
Ločljivost fotoaparata [MP]
24
Ločljivost videa
FullHD
Priložen objektiv
brez
Optični zoom (x)
brez
Diagonala zaslona
8 cm (3,2'')
Cached: Fri, 29 Mar 2024 08:26:21 GMT