VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega lasPHILIPS Serija 9000 HC9450/15 strižnik

PHILIPS Serija 9000 HC9450/15 strižnik

ID: 576694
UAU CENA
87,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 20.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

PHILIPS Serija 9000 HC9450/15 strižnik

Strižnik las Philips serije 9000 zagotavlja natančno in učinkovito striženje. Z motoriziranimi glavniki, digitalnim pomikanjem, pomnilniško funkcijo in visokozmogljivo strižno enoto je edini strižnik, ki vedno zagotavlja pričakovane rezultate.

 

 

Strižnik Philips serije 9000 ima 3 nastavljive glavnike: 1 do 7 mm, 7 do 24 mm in 24 do 42 mm.

  • Namestite glavnik in uporabite eno od 400 nastavitev dolžine v korakih natanko po 0,1 mm. Za striženje na dolžino 0,5 mm pa lahko uporabite strižnik brez glavnika.
  • Vmesnik Digital Swipe natančno označuje izbrano dolžino. Napredna rezila iz titana so trdnejša od jekla in izjemno trpežna. Ker so tudi samoostrilna, zagotavljajo dolgotrajno učinkovitost in vedno natančno striženje. Z motoriziranim sistemom za nastavitev dolžine lahko enostavno izberete in uporabite želeno dolžino. Motor poganja glavnik in omogoča izbiro med dolžinami v natančnih korakih do 0,1 mm. Ta inovativna tehnologija zagotavlja vedno varno striženje na želeno dolžino in odlične rezultate.
  • Funkcija turbo samodejno poviša hitrost pri striženju gostejših las, kar omogoča enostavno in popolno striženje Z našo napredno tehnologijo DualCut, ki vključuje dvojno izostreno rezilo z zasnovo za manjše trenje, lahko prirezujete dlake vseh vrst. Inovativna strižna enota dlake striže dvakrat hitreje kot običajni strižniki Philips, trdna jeklena zaščita pa zagotavlja zanesljivo uporabo in trpežnost.
  • Pametni strižnik si zapomni zadnjo nastavitev dolžine za striženje in lahko shrani še 3 dolžine za vsak glavnik, ki ga namestite. Izberite želeno dolžino in pridržite pomnilniški gumb, da si strižnik zapomni nastavitev. To lahko storite za tri različne dolžine Strižnik uporabljate brezžično za najboljšo zmogljivost in svobodo. Zmogljiva litij-ionska baterija omogoča do 120 minut brezžične uporabe po 1-urnem polnjenju. Uporabljate ga lahko žično ali brezžično.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Fri, 19 Apr 2024 12:00:45 GMT