Išči

PlayShifu Tacto Doctor

ID: 20390620
-14 % -30% s kodo UAU
41,99 €
35,99 €
Prihranek  6,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Igrače s področja naravoslovja, tehnike, inženirstva in matematike (STEM) za otroke – Tacto Doctor (interaktivni komplet + aplikacija) – Imitacijska igra s pravim učenjem naravoslovja, tehnike, inženirstva in matematike (STEM)

 

Igrača TACTO DOCTOR podjetja PlayShifu je prvi interaktivni zdravniški komplet za otroke na svetu. Popeljite imitacijske igre na povsem novo raven s pravim učenjem naravoslovja, tehnike, inženirstva, matematike in umetnosti (STEAM)! Ta zdravniški komplet za igranje je edinstvena igrača s področja naravoslovja, tehnike, inženirstva in matematike (STEM), ki bo vaš tablični računalnik spremenila v interaktivno zdravstveno ambulanto ter pomagala vašemu otroku, da se izobražuje, medtem ko preživlja čas pred zaslonom. Kako čudovit zdravniški komplet za igranje, s katerim otroci lahko izvedo vse o svetu zdravstvenega varstva!

Ta zdravniški komplet za otroke vsebuje igrače, kot so stetoskop, termometer, rentgen in še več, da bodo lahko poskrbeli za svoje bolnike v ambulanti, ki jim je na voljo v aplikaciji! To je čudovita igrača s področja naravoslovja, tehnike, inženirstva in matematike (STEM) za otroke, ki si želijo nadeti bele halje zdravnikov, ki rešujejo življenja, v tej igri, ki temelji na zgodbah. S tem pametnim zdravniškim kompletom lahko otroci razvijejo družbeno in čustveno inteligenco, izboljšajo svoje sposobnosti reševanja problemov in izvedo več o konceptu varnosti in prve pomoči.

STAROST 4–8 LET: na voljo so 3 interaktivne igre z več kot 100 nivoji, ki spodbujajo kognitivni razvoj s praktično igro. Naše igre so zasnovali starši za druge starše. Naše izobraževalne igrače spodbujajo neodvisno igranje z zabavnim učenjem naravoslovja, tehnike, inženirstva in matematike (STEM) in praktičnim, aktivnim igranjem. Če iščete zdravniški komplet za otroka v starosti od 5 do 7 let, ste prišli na pravi naslov!

V ŠKATLI BOSTE NAŠLI 4 okvirje in 12 edinstvenih figuric – stetoskop, termometer, stekleničko z zdravilom, rentgen, obliž, svetilko, povečevalno steklo, škarje, razpršilec, brizgo, merilnik krvnega tlaka in ultrazvok. Pritrdite okvirje, da bo tablični računalnik ostal na svojem mestu, nato pa otrok lahko stopi na zdravstveno igrišče tega interaktivnega zdravniškega kompleta za otroke z ljubkimi liki – Dr. Dough, Mishka in Dr. Leah.

ZDRUŽLJIVE NAPRAVE: Igrača Tacto deluje na širokem naboru tabličnih računalnikov: naprava iPad pete in novejše generacije (napravi iPad 2 in iPad Mini 1 nista podprti), tablični računalniki Android (7-palčni in večji), pomnilnik RAM najmanj 2GB (napravi Samsung Tab A in S7 nista podprti), naprava Fire HD 10 – 2021 (naprava Fire 7 ni podprta). Aplikacijo Tacto lahko povsem brezplačno prenesete iz trgovine Apple App Store ali Google Play Store, deluje pa tudi brez internetne povezave (brez oglasov ali nakupov v okviru aplikacije).

Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
4+
Cached: Thu, 28 Mar 2024 14:53:52 GMT