VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

PORT Courchevel 43,9 cm nahrbtnik

ID: 555587
-20% s kodo VIKEND
64,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 28.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 26.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Nahrbtnik za prenosnike z diagonalo do 44cm.

 

Nahrbtnik Courchevel združuje robustnost in lahkost ter je zasnovan posebej za prenašanje vašega prenosnega računalnika. Opremljen je z oblazinjenim notranjim predalom, ki nudi optimalno zaščito vašemu prenosniku. Poleg tega ima poseben predal, primeren za tablice do velikosti 10,1 palca, ter prostorno shranjevalno enoto z organizatorjem za dokumente in dodatke. Velik sprednji žep omogoča dodatno shranjevanje vaših potrebščin. Kovinski logotip in kakovostna zadrga zagotavljata trpežnost in dolgotrajno uporabo.

 

Nahrbtnik Courchevel se ponaša z oblazinjenim hrbtnim delom, naramnicami in ročajem za maksimalno udobje med nošenjem. Celoten nahrbtnik je dodatno oblazinjen, kar poskrbi za varno hrambo vaših stvari in računalniške opreme. Praktični žepi z zadrgo na vsaki strani, skupaj z mrežastim žepom na levi strani, omogočajo enostavno shranjevanje steklenice vode ali drugih predmetov. Ojačano dno nahrbtnika zagotavlja dodatno zaščito pred poškodbami.

 

Posebna lastnost tega nahrbtnika je vodoodporna prevleka, ki ščiti vaše stvari pred dežjem in vlago. Skriti žep z zadrgo spodaj nahrbtnika vsebuje to praktično prevleko, ki ne le varuje pred dežjem, ampak tudi poskrbi, da ste opazni tudi voznikom avtomobilov, ko se sprehajate ali kolesarite.

Tehnične podrobnosti
Barva
črna/rdeča
Material
kombinirano
Tip rač. torbe
nahrbtnik
Zapiranje torbe
zadrga, zadrga
Velikost prenosnika
43,9 cm (17,3'')
Cached: Thu, 25 Apr 2024 22:34:05 GMT