Išči
44,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 19.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Ohišje v starinskem stilu in notranjost, polna uporabnih funkcij in sodobnih rešitev; to je kombinacija, ki jo bodo vsi navdušenci nad klasično obliko in dobrim zvokom zagotovo cenili.

 

Prenosni radio PP5.2BR vam omogoča, da poslušate svojo najljubšo glasbo ali radijsko postajo kadar koli in kjer koli želite. Ob vas je lahko v kuhinji, medtem ko kuhate, ali v dnevni sobi, kjer uživate v trenutkih, ki jih preživljate z družino.

 

Prenosni radio PP5.2BR ima vgrajen radijski sprejemnik s pomnilno kapaciteto za največ 60 najljubših radijskih postaj. To pomeni, da lahko predvajate svojo najljubšo postajo za glasbo ali novice doma, v pisarni ali na poti, brez kakršnih koli težav in ne da bi morali vsakič znova iskati njeno frekvenco.

Ob radiu sta na voljo tudi vhod USB in AUX. Tako lahko poslušate izbrano pesem iz svoje glasbene zbirke, ki je shranjena na ključku USB ali svoje najljubše posnetke, ki so shranjeni na katerem koli zunanjem viru glasbe, kot je npr. prenosni računalnik, kadar koli želite.

 

Radio PP5.2BR ima tudi uro in velik zaslon, ki je lahko berljiv in tudi v temi jasno viden.

 

Vgrajena baterija s kapaciteto 1000 mAh, ki se polni prek mikro USB-priključka, vam omogoča, da uživate ob svoji najljubši glasbi ali poslušate zanimive radijske oddaje kar 3,5 ure. Ta funkcija vam omogoča, da napravo vzamete, kamor koli želite.

 

Zadosten sprejem signala in glasnost sta vedno zagotovljena zaradi teleskopske antene in moči 2 × 3 W RMS. Brezžični daljinski upravljalnik naredi uporabo naprave še udobnejšo.

 

 

Zaradi edinstvene zasnove in temno-svetlega ohišja v videzu lesa se bo prenosni radio PP5.2BR prilegal kateri koli notranji opremi, tako klasični kot tudi sodobni.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
rjava
Brezžična povezava
ne
Daljinski upravljalnik
da
Funkcija za poudarek nizkih tonov
ne, ne
Internetni radio
ne
Kasetofon
ne
LCD zaslon
da
Line vhod
da, da
Maksimalna moč
2 x 3
RDS
ne
Rms moč
6
USB priključek
da
Vrsta sprejemnika
analogni, analogni
RMS moč [W]
6
DAB sprejemnik
ne
Rds
ne
Maksimalna moč
2 x 3W
Cached: Thu, 18 Apr 2024 16:03:25 GMT