Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneTorbice in ovitkiCadorabo Case, združljiv s Samsungom v vroče roza barvi - zaščitni pokrov z magnetnim zapiranjem, stoječo funkcijo in režo za kartico

Cadorabo Case, združljiv s Samsungom v vroče roza barvi - zaščitni pokrov z magnetnim zapiranjem, stoječo funkcijo in režo za kartico

ID: 20556419
15,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Oblikovanje: imitacijski usnjeni ohišje v knjigi vsebuje reže za kartice in vodoravno stoječo funkcijo, ki olajša pretvorbo ohišja na zaslon.
  • Funkcija: vse funkcije, gumbi in povezave se lahko uporablja brez omejitev. Napravo kliknemo v ohišje, prilepljeno na zaščitni pokrov in jo je mogoče po potrebi enostavno odstraniti.
  • Kakovost: pri obdelavi tega primera so bili uporabljeni samo kakovostni materiali, da bi bil primer mobilnega telefona robusten in Trpežni.
  • Zaščita: Tako zaslon kot tudi zadnji del telefona sta dobro zaščitena s to platnico. Vgrajena ohišje nudi dodatno zaščito za vogale in robove vašega mobilnega telefona.
  • Drugo: Kljub dobri zaščiti je priporočljiv zaščitni film za zaslon, ki nudi zaslon dodatno zaščito pred praskami. To je na voljo v naši trgovini. Prikazan mobilni telefon ni vključen v obseg dostave!

 

Cadorabo imitacija usnja za zaščito pred kritje knjige

Knjižna ohišje ponuja zaščito in popolno držanje za vaš mobilni telefon, ne da bi pri tem žrtvovali udobje ali uporabnost. Magnetno zapiranje naredi odpiranje in zapiranje zelo priročno in ščiti telefon pred prahom in umazanijo. Moderni in edinstven videz naredi vaš mobilni telefon pravi privlačnost za oči. Leželna
+ Funkcija stojala za spremenljivo uporabo je na voljo

Značilnosti /značilnosti izdelka:
+ Vsa vrata so prosto dostopna
+ Zasnova lopute omogoča vaš mobilni telefon preprost do Uporaba in hkrati zagotavlja vsestransko zaščito
+ Dodatni žep kartice

Kakovosten primer knjige za popolno zaščito

Tehnične podrobnosti
Za znamko naprave
Samsung
Barva
roza
Material
umetno usnje
Zapiranje torbe
magnet
Teža [g]
59
Garancija v letih
0,5
Cached: Thu, 28 Mar 2024 16:01:46 GMT