Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiPokončni sesalnikiSAMSUNG VS20A95843W/GE BESPOKE JET sesalnik

SAMSUNG VS20A95843W/GE BESPOKE JET sesalnik

ID: 698027
799,99 €

ali od 21,30 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Shranjevanje, polnjenje in avtomatsko odstranjevanje

Čistilna postaja »vse v enem«

Vzdrževanje čistega doma je enostavno s čistilno postajo »vse v enem«. Opravi vse težko delo, učinkovito* izprazni posodo za prah z uporabo »Air Pulse« tehnologije in ujame 99,999 % prašnih delcev** za maksimalno higieno, istočasno pa napolni baterijo.

"* Rezultati so odvisni od posamezne uporabe. Prah in lasje, ki se zataknejo v filter, morda ne bodo odstranjeni z enim ciklom. ** Interno preizkušeno na podlagi klavzule 5.11 standarda IEC 62885-2.  Rezultati so odvisni od dejanske uporabe. To se nanaša na delce v velikosti od 0,5 do 4,2 µm. *** Na podlagi testiranja, ki ga je opravil FITI Testing and Research Institute, skladno z referenčnim standardom KS K 0693:2016. Odstrani 99,9 % bakterij Staphylococcus aureus, Pneumococcus, Escherichia coli in Bacillus pyocyaneus. Rezultati so odvisni od dejanskih pogojev uporabe."

 

Optimalna zmogljivost čiščenja

Naprednejše čiščenje

Če vas zanima globinsko čiščenje, je to idealna izbira. Moč sesanja do 210 W,* ki jo ustvari digitalni invertni motor, aerodinamična oblika zračnega sistema, ki optimizira pretok zraka, in večciklonska filtracija zraka učinkovito ujamejo majhne prašne delce, zato lahko skočite v brezhibno čist dom.

* Sesanje preizkušeno na podlagi klavzule 5.8 standarda IEC62885-2, na dovodu nemotoriziranega nastavka, z uporabo Jet načina. Na podlagi internega preizkušanja.

 

Neprekinjeno eno uro*

Odstranljiva in dolgotrajna baterija

Ob delovanju do ene ure* boste imeli na voljo veliko moči, da boste lahko naenkrat posesali celo hišo. Vse to zahvaljujoč dolgotrajni in odstranljivi bateriji, ki se lahko zamenja z rezervno, kar vam omogoča do dve uri časa, da svoj dom spremenite v brezhibno čist. Z uporabo Samsungove unikatne tehnologije baterija ohrani 70 % prvotne zmogljivosti do 500 ciklov.***

* Navedeni čas delovanja velja za minimalno raven moči, s pritrjenim nemotoriziranim nastavkom. Rezultati so odvisni od dejanske uporabe.** Rezervna baterija se bo prodajala posebej kot dodatna oprema.*** Ohrani 70 % zmogljivosti 5 let uporabe pri 100 ciklih/leto, na podlagi zmogljivosti baterije (2200 mA). 1 cikel: Popolna poraba po napolnitvi. (100 % ~ 0 %). Rezultati so odvisni od uporabe. Na podlagi internega preizkušanja.

 

Prostor, v katerem boste lahko lažje zadihali

99,999-odstotni večslojni filtracijski sistem

Za odstranitev prahu s tal porabite veliko časa, na koncu pa prah uide iz vašega sesalnika v zrak. Nič več. 99,999-odstotni večslojni filtracijski sistem ujame 99,999 % prahu,* ciklonska šoba pa ujame majhne prašne delce,*** kot sta cvetni prah in plesen. To pomeni, da lahko zrak v vašem domu postane tako higiensko čist kot vaša tla.

* Interno preizkušeno na podlagi klavzule 5.11 standarda IEC 62885-2, z uporabo Jet načina. Rezultati so odvisni od dejanske uporabe. ** To se nanaša na delce v velikosti od 0,5 do 4,2 µm.

 

Lahka oblika za preprosto čiščenje

Lahka oblika

Očistite svoj dom brez napora s preprostim nadzorom in gibanjem. Lahka oblika sesalnika zagotavlja največjo uporabnost in zmanjšuje obremenitev zapestja. Ker je ohišje težko le 1,44 kg, s čimer je sesalnik za 13 % lažji*, čiščenje vašega doma s Samsungovim sesalnikom predstavlja globinsko čiščenje.

* V primerjavi s Samsung VS8000. Teža ohišja: Jet One 1,44 kg v primerjavi z VS8000 1,89 kg.

 

Izboljšano sesanje

Digitalni invertni motor

V nekaj sekundah s tal poberite vse od raztresenih kosmičev do trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov, zahvaljujoč zmogljivemu digitalnemu invertnemu motorju, s katerim je super lahek sesalnik tudi zmogljiv. Z izboljšanim statorjem, rotorjem in 3D-ventilatorjem je zdaj 47 % lažji in omogoča sesanje do 210 W**.

* V primerjavi z VS9000 ** Sesanje preizkušeno na podlagi klavzule 5.8 standarda IEC62885-2, na dovodu nemotoriziranega nastavka, z uporabo Jet načina. Na podlagi internega preizkušanja.

 

Vrtinec čistoče

Ciklonska šoba

Poslovite se od nedosegljivega prahu z izjemno sesalno močjo Samsungove ciklonske šobe. Z optimalno zračno potjo, ki zmanjša zračni upor okrog posode za prah, in 27 zračnimi dovodi, ki minimalizirajo izgubo sesalne moči, lahko zdaj zadihate lažje, saj vaš sesalnik zagotavlja dosledno učinkovitost v katerikoli sobi.

 

Posoda za prah na sesalniku: Enostavno praznjenje in čiščenje

Pralna posoda za prah*

Brez vreč, brez umazanije, brez nevšečnosti – enostavno in higienično izpraznite posodo za prah. 0,5-litrska posoda za prah je v celoti pralna. Preprosto jo sperite z vodo, da ostane čista, higienična in da deluje popolno.

* Po čiščenju pred naslednjo uporabo za več kot 24 ur v senci povsem posušite filter za prah.

 

Zmogljivo očisti prah na preprogah in trdih tleh

Ciklonska dvojna krtača

Uživajte v izjemnem čiščenju na vseh vrstah tal. Mehek valjček na ciklonski dvojni krtači pomaga pobrati večji prah* na trdih tleh. Ščetke iz najlona in gume izboljšajo čiščenje preprog, še posebej, ker se vrti pri 4.000 vrtljajih na minuto.** 180-stopinjska vrtljiva glava enostavno spremeni smer, boben pa se odstrani z enim klikom.

* To se nanaša na delce prahu, manjše od 5,5 mm.** Na podlagi internega preizkušanja z uporabo Min, Mid, Max in Jet načinov. Rezultati so odvisni od posamezne uporabe.

 

Enostavno čiščenje trdih tal

Tanka krtača

Poberite prašne delce s trdih tal in iz rež z uporabo kompaktne, a učinkovite tanke krtače. Njena oblika je tanjša in lažja,* zato boste z njo zlahka ravnali in jo enostavno premikali okrog pohištva.

* V primerjavi s Samsung Jet 90 mehko krtačo.

 

Ohranite nadzor

Digitalni LCD-zaslon

Ročno preverite, ali je vse pripravljeno. S pogledom na digitalni LCD-zaslon boste takoj videli, kaj potrebujete. Preverite, katero stopnjo sesanja uporabljate, kako napolnjena je vaša baterija,* in prejmite opozorila ob odpravljanju težav.

* Prikazani čas se lahko razlikuje od dejanskega časa uporabe in se posodablja vsako sekundo. Čas uporabe se lahko skrajša glede na število uporabe.

 

Lahek in ergonomičen za enostavno čiščenje

Teleskopska cev

Nič več čepenja in iztegovanja med sesanjem. Skrbimo za vaš hrbet s prilagodljivo teleskopsko cevjo. Obstajajo tri različne velikosti, zato lahko podaljšate ali spustite palico, da vam bo bolj udobno glede vaše višine. Poleg tega težko dosegljivi kotički ne bodo več problem.

 

Shranjevanje »vse v enem«

Ohišje za dodatke

Dodatki

 

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
bela
Cached: Thu, 28 Mar 2024 10:54:05 GMT