Išči
189,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 19.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 18.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Eleganten avdio sistem za moderno življenje

 

Jasen in dinamičen zvok
Enostaven dizajn odgovarja vsakemu interjerju. Kompaktno ohišje proizvaja globok in prodoren zvok, ki ga ne bi pričakovali iz tako majhnega ohišja.

Kompaktno in tanko ohišje je dom najnovejše avdio tehnologije. Dvokanalni digitalni ojačevalnik je bistvo, ki prinaša jasen in dinamičen zvok brez popačenja. HC300 se bo prilegel v vaše življenje in ga obogatil z bogatim zvokom.

Glasbeni okvir
Minimalistična zasnova se prilega vsakemu prostoru, materiali različnih tekstur ustvarjajo prefinjeno vzdušje, tako da bo HC300 dopolnjeval vaše življenje z zvokom in dizajnom. Poleg tega je optimiziran za montažo na steno. To dodatno poveča fleksibilnost namestitve, pa tudi vašo sposobnost uživanja glasbe.

AUX-IN
Preprosto povežite obstoječo predvajalno napravo za prevdajanje glasbe, npr. Chromecast Audio na AUX-IN. Tudi če je HC300 izklopljen, je zaznan avdio signal iz naprave, naprava se samodejno vključi in glasba se predvaja z AUX priključka.

Zasnovan za ljubitelje glasbe
Ali vam je všeč poslušanje glasbe iz bolj tradicionalnih virov, kot so zgoščenke ali radia, ta prožen HiFi sistem podpira tudi najnovejše glasbene storitve prek Bluetootha. Preprosto prenesite aplikacijo Panasonic Music Streaming za upravljanje vsebine, ki jo ljubite prek svojih priljubljenih glasbenih storitev.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
bela
Rms moč
20
RMS moč [W]
20
Vrsta glasbenega stolpa
mikro
Predvajanje medijev
CD-RW, CDR/W, CD
Zvočna postaja za
ne
Funkcija karaoke
ne
Funkcija za poudarek nizkih tonov
da
Možnost stenske montaže
da
Cached: Wed, 17 Apr 2024 13:11:37 GMT