Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiTOSHIBA Dynabook Tecra A50-J-1GJ i7-1165G7/16GB/ M.2 512gb/FHD 470nit/backlight/3Y/W11PRO prenosni računalnik

TOSHIBA Dynabook Tecra A50-J-1GJ i7-1165G7/16GB/ M.2 512gb/FHD 470nit/backlight/3Y/W11PRO prenosni računalnik

ID: 700447
1.349,99 €

ali od 35,95 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Življenje na poti je nova normalnost za mnoge strokovnjake. Zato je Dynabook (naslednik Toshiba PC podjetja) ustvaril serijo Tecra A50. 15-palčni prenosnik je pripravljen za podjetja glede varnosti in tehnologijo upravljanja v izjemnem prenosnem, zanesljivem in elegantnem ohišju. Izpolnjuje zahtevne Microsoft Secured- core zahteve za zavarovana jedra in ima izbirni Intel® AMT za maksimalno upravljanje tako v pisarni kot zunaj nje. Z izjemno hitri procesorji Intel® Core™ 11. generacije in grafiko Iris® Xe ste lahko prepričani, da bodo tam, kjer bodo ekipe delale, to tudi sterile produktivno. Z dvojnimi ventilatorji in gumijasto nogo vzdolž širine naprave, prenosni računalniki delujejo učinkovito in tiho z optimalnim pretokom zraka za kar največjo izkoriščenost. Dodatno smo v izbrani model vgradili Sharp neodsevni zaslon visoke svetlosti s 470 nit in IPS tehnologijo za lažje delo na dnevni svetlobi.

 

Samozavestno sprejmete mobilno delo

Fleksibilna delovna sila ali varna delovna sila? S Tecra A50 dobite oboje. Uporabnike ščiti pred grožnjami s podatki, napravami in identiteto zahvaljujoč Dynabookovemu lastniškemu BIOS-u, dTPM 2.0, izbirni reži za pametne kartice in šifriranju za podjetja ter preverjanju pristnosti prstnih odtisov in obraza Windows Hello. Izpolnjuje celo Microsoftove zahteve za varovano jedro osebnega računalnika. Medtem je v ospredju vodljivost – ne glede na to, ali je Tecra A50 v pisarni ali na daljavo.

Ustvarjen za izvedbo

V pisarni, doma ali na poti, Tecra A50-J-18W pomaga opraviti delo – hitro. Združuje najnovejše 28-vatne  procesorje Intel® Core™ 11. generacije in do Intel® Iris® Xe grafiko s hitrimi 512 GB pogonom SSD in 16GB RAM-a DDR4 v dveh popolnoma nastavljivih režah. In iz njih iztisne vsako unčo zmogljivosti, zahvaljujoč svojemu sistemu hlajenja z dvojnim ventilatorjem, ki ga je razvil Dynabook, ki ostane tih tudi pod obremenitvijo. Vsa ta zmožnost prav tako ne ogroža življenjske dobe baterije – njena 53 Wh baterija zagotavlja več kot 10,4 ur uporabe z polnjenjem* in se napolni do 40 % zmogljivosti v samo 30 minutah.

*merjeno z Mobile Mark™ 2014. Mobile Mark je blagovna znamka podjetja Business Applications Performance Corporation

Celodnevno udobje, vedno v slogu

Sodobni strokovnjaki bodo s ponosom nosili Tecra A50. Tanki okvirji zagotavljajo kompakten odtis, vendar naprava kljub temu vključuje veliko tipkovnico z osvetljenim ozadjem z odličnim občutkom tipkanja in prostorno sledilno ploščico. Njegov 15-palčni zaslon IPS brez bleščanja z možnostmi zaslona na dotik je mogoče dvigniti s konico prsta in ga odpreti za 180 stopinj; zaprite ga nazaj in srečal vas bo eleganten pokrov z značilnimi detajli valovite in diamantno izrezanim logotipom. Mystic Modra prevleka proti bakterijam ne samo dodaja stilsko končno obdelavo, ampak tudi odbija klice in bakterije. Teža le 1,45 kg, zato ga je enostavno pobrati.

Zasnovan za čas delovanja

Zasnovan v središču za raziskave in razvoj Dynabookovega centra za inovacije in podprt z več kot 35-letnim strokovnim znanjem o prenosnih računalnikih, je A50 pripravljen, da poskrbi za premikanje vaše delovne sile. Njegova lahka šasija je bila preverjena v skladu z najnovejšimi standardi MIL STD 810-H, ki vključujejo stroge teste padcev, temperature, vlažnosti, vibracij in udarcev. Njegova tipkovnica ni le odporna proti polivanju, ampak je bila znižana za zaščito zaslona, kar dodatno zmanjša verjetnost nenamerne poškodbe.

V stiku in na poti

Omogočite enostavno sodelovanje s Tecra A50. Spletna kamera HD ima drsnik za zaklop, ki zagotavlja zasebnost med delom, dopolnjujeta pa jo dvojna mikrofona za bližnje polje, pripravljena za Cortano, ki zagotavljata preklic hrupa in glasno in jasno slišanje glasov. Visokokakovostni stereo zvočniki z obdelavo zvoka DTS dopolnjujejo izkušnjo

Popolnoma povezljivost

Veliko povezav naprave Tecra A50 omogočajo uporabnikom, da so kjer koli v svoji pisarni. Dva ultra hitra vrata USB-C, ki podpirata Thunderbolt 4, podpirata preprosto priklop, tako da zagotavljata polnjenje, prenos podatkov in skupno rabo zaslona za do štiri monitorje. Nadaljnjo dodatno opremo, priklopne postaje in zaslone je mogoče enostavno in hitro priključiti prek drugih vrat polne velikosti, vključno z vrati HDMI 2.0, LAN in dodatnimi vrati USB-A 3.2. Za hitre in zanesljive brezžične povezave se naprava ponaša s tehnologijo Intel® 802.11ax (WiFi 6).

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Diagonala zaslona
39,6 cm (15,6")
Barva
temno modra
Ločljivost zaslona
1920x1080
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-1165G7 procesor (2,8 - 4,7 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Bluetooth standard
5.2
Priključki
kombo vhod sluš./mikr., USB 3.2, Thunderbolt 4, USB-C 3.2 Gen 2
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
pisarna
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i7
Wi-Fi standard
802.11ax
Tehnologija panela zaslona
IPS
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Tue, 23 Apr 2024 15:46:12 GMT