Išči

UGREEN USB na 3.5mm (AUX) zunanja zvočna kartica

ID: 690246
13,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
UGREEN USB zunanja zvočna kartica iz USB na 3.5mm avdioZunanja zvočna kartica USB: 2 v 1 avdio adapter USB podpira poslušanje in govor, enostavno doda 3,5 mm aux TRRS vrata v vaše naprave. Opomba: Ne deluje s slušalkami z ločenimi 3,5-mm za slušalke in mikrofon. Univerzalna združljivost: Ta zunanja zvočna kartica lahko deluje s katerim koli standardnim sistemom z omogočenim zvočnim razredom USB, vključno z Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP, Mac OS X, Linux in PS5 PS4, knjigo Google Chrome, Windows Surface 3 pro, Raspberry Pi itd. Opomba: Ne deluje za televizor ali avto. Vrhunska kakovost zvoka: zunanji zvočni vmesnik USB je sprejel napredno tehnologijo C-Media IC za optimalno kakovost zvoka in delovanje naprave. Kar vam omogoča, da obidete pokvarjeno zvočno kartico ali zvočni vhod v računalniku, da ponovno pridobite zvočno funkcijo. Pametni čip: vgrajen z naprednim pametnim čipom podpira samodejno prepoznavanje ameriških in nacionalnih standardnih slušalk, brez sistemskih in standardnih omejitev, učinkovito dekodiranje zvočnega signala zagotavlja minimalno stopnjo popačenja in vam ponuja boljšo izkušnjo poslušanja. Kompaktna in prenosna: z izjemno kompaktno zasnovo in trpežnim aluminijastim ohišjem, Plug and Play, ni potreben gonilnik in napajanje z vodila USB. Lastnosti: USB 2.0 na 3.5 mm avdioČip: ALC4030Teža: 25 g

 

UGREEN USB zunanja zvočna kartica iz USB na 3.5mm avdio

Zunanja zvočna kartica USB: 2 v 1 avdio adapter USB podpira poslušanje in govor, enostavno doda 3,5 mm aux TRRS vrata v vaše naprave. Opomba: Ne deluje s slušalkami z ločenimi 3,5-mm za slušalke in mikrofon.

Univerzalna združljivost: Ta zunanja zvočna kartica lahko deluje s katerim koli standardnim sistemom z omogočenim zvočnim razredom USB, vključno z Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP, Mac OS X, Linux in PS5 PS4, knjigo Google Chrome, Windows Surface 3 pro, Raspberry Pi itd. Opomba: Ne deluje za televizor ali avto.

Vrhunska kakovost zvoka: zunanji zvočni vmesnik USB je sprejel napredno tehnologijo C-Media IC za optimalno kakovost zvoka in delovanje naprave. Kar vam omogoča, da obidete pokvarjeno zvočno kartico ali zvočni vhod v računalniku, da ponovno pridobite zvočno funkcijo.

Pametni čip: vgrajen z naprednim pametnim čipom podpira samodejno prepoznavanje ameriških in nacionalnih standardnih slušalk, brez sistemskih in standardnih omejitev, učinkovito dekodiranje zvočnega signala zagotavlja minimalno stopnjo popačenja in vam ponuja boljšo izkušnjo poslušanja.

Kompaktna in prenosna: z izjemno kompaktno zasnovo in trpežnim aluminijastim ohišjem, Plug and Play, ni potreben gonilnik in napajanje z vodila USB.

Lastnosti
USB 2.0 na 3.5 mm avdio
Čip: ALC4030
Teža: 25 g

Tehnične podrobnosti
Kompatibilni mobilni tel.
univerzalno
Kapaciteta baterije
brez
Original/kompatibilen
kompatibilen
Vrsta mob. dodatka
zvočna kartica (AUX)
Funkcija mobilnega dodatka
komunikacija, zabava
Garancija v letih
1
Barva
siva
Cached: Thu, 18 Apr 2024 17:38:55 GMT