VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

YAMAHA AS201 Hi-Fi Black ojačevalec

ID: 554555
239,99 €

ali od 11,73 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Yamaha A-S201 je vrhunski ojačevalnik za ljubitelje glasbe, ki se želijo potopiti v izjemno zvočno izkušnjo. Ta izjemen hi-fi komponenta ponuja izjemno kakovost zvoka, zmogljivost in estetiko, ki jo pričakujete od blagovne znamke Yamaha.

 

Zasnovan za ponovno oživitev vaše najljubše glasbe, ojačevalnik A-S201 (črne barve) uporablja najnovejše tehnologije in inovacije, ki jih je razvil Yamaha. Ta ojačevalnik zagotavlja izjemno čist zvok in močan bas, ki vas bo prevzel.

Glavne specifikacije Yamaha A-S201 (črne barve) vključujejo:

Močan ojačevalnik: Ojačevalnik A-S201 ima zmogljiv izhodni razpon, ki zagotavlja jasno in močno reprodukcijo zvoka. Z močjo 100 vatov na kanal omogoča, da vaša glasba zaživi z vso dinamiko in občutkom.

Yamaha ToP-ART tehnologija: A-S201 (črne barve) je opremljen z napredno Yamaha ToP-ART tehnologijo, ki zagotavlja izjemno avdio učinkovitost in kakovost zvoka. Ta tehnologija poskrbi, da so vsi komponentni deli natančno pritrjeni na aluminijasto podlago, kar zmanjšuje vibracije in zagotavlja izjemno jasnost zvoka.

Fono vhod za gramofon: Ta ojačevalnik je opremljen z vgrajenim fono vhodom, ki omogoča povezavo gramofona brez potrebe po dodatnih pred-ojačevalnikih. To je idealno za ljubitelje vinilnih plošč, ki želijo uživati v toplini in bogastvu zvoka analogne glasbe.

Vrsta ojačevanja: A-S201 (črne barve) uporablja analogni ojačevalnik, ki zagotavlja visoko kakovostno reprodukcijo zvoka. Ta tehnologija zagotavlja čist in naraven zvok, kar omogoča, da vsak instrument in vokal v glasbi pride do izraza.

Elegantna oblika: Poleg izjemnih zmogljivosti je ojačevalnik A-S201 (črne barve) oblikovan tudi z estetiko v mislih. S prefinjenim videzom, črnimi poudarki in intuitivno postavitvijo upravljalnih elementov je ta ojačevalnik primeren za vsak prostor in se bo zlil z vašim obstoječim avdio sistemom.

Yamaha A-S201 (črne barve) je idealen izbor za tiste, ki si želijo vrhunskega ojačevalnika, ki ponuja izjemno kakovost zvoka, zanesljivost in estetiko. Ne glede na to, ali poslušate glasbo, gledate filme ali igrate igre, vam bo ta ojačevalnik omogočil, da doživite zvok na nov način.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Razmerje signal - šum (dB)
100
Maksimalna moč
250
Frekvenčni razpon
20 - 20 000
Število analognih avdio vhodov
5
Analogni avdio vhodi
5
Število analognih avdio izhodov
1
Frekvenčni razpon (Hz)
20-20.000
Analogni avdio izhodi
1
Razmerje signal - šum [dB]
100
Število zvočnih kanalov
4
Maksimalna moč
250
Razmerje signal - šum
100
Cached: Sat, 20 Apr 2024 02:45:58 GMT