Išči
19,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
London pada. Ste pripravljeni?

 

Opis

London pada. Ste pripravljeni? The Last Blight je tu. Bilo je napovedano. Že drugič v zgodovini, je kuga zavila London v meglo smrti. Big Ben zvoni, ko na tisoče nepripravljenih umre, ali še huje, so okuženi z boleznijo bolj grozljivo od smrti.

Še dihate, za zdaj, ampak kako dolgo boste preživeli v labirintu londonskih ulic in podzemnih kanalih, zapuščenih od zunanjega sveta in obdanih z okuženimi? Grozljivi ostanki človeštva, opustošeni zaradi strašne bolezni, se počasi premikajo po ulicah in na vsakem koraku čakajo na vaše sveže meso.

Razburljiva izkušnja ZombiU? je bila nadgrajena za prenos za konzole naslednjih generacij in PC. ZOMBI je uporabil moč najnovejše generacije strojne opreme in vam prinaša novo raven groze. Preizkusite svojo voljo do preživetja, ampak pazite: smrt je trajna in ena sama napačna poteza lahko povzroči, da izgubite vse.

Značilnosti

ČISTA GROZLJIVKA
Virov primanjkuje, tvojih sovražnikov je veliko in nikoli ne veš, kdaj boš našel več orožja, streliva, prve pomoči ali hrane. Kako porazdelite svoje vire odloča, ali živite ali umrete.

S TRAJNO SMRTJO JE VSE NA KOCKI
Preživetje ni zagotovljeno. Ko umrete, vaš lik postane okužen in se pridruži drhali nemrtvih, ki blodijo po Londonu. Nazaj boste prišli kot povsem nov lik in poskušali preživeti še enkrat, vaša prva naloga pa je pridobiti sredstva vašega prejšnjega lika.

BUG-OUT TORBA
Vaša bug-out torba vsebuje vse vaše imetje, orodja, inventar, komplet prve pomoči, zemljevide in več. Ne dovolite se zmesti, saj vas zombiji lahko napadejo v vsakem trenutku. Če umrete, vaša torba ostane z vašim starim likom, ki je zdaj zombi. Boste tvegati vse, da bi dobili svojo torbo nazaj, ali začeli nabirati znova?

LONDON KLIČE
Preživite v mestu, prežetem z odurno zgodovino, kraljevimi skrivnostmi in krvavimi pripovedkami. Krmarite skozi srednjeveški Tower of London, dostojanstveno Buckinghamsko palačo in sodobne ulice,kjer mrgolijo množice nemrtvih.

NEMRTVI SE VRNEJO
Z združenjem groze ZombiU, s prefinjenim načinom igranja in nadgrajeno grafiko, ZOMBI prinaša prvoosebno streljačino za konzole naslednjih generacij in PC. Prilagojen na izkušnjo enega zaslona, vas aktivni premor še vedno naredi ranljive, medtem ko pregledujete vaše okolje, igrate mini igre ali iščete svoj inventar in opremo.
Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
akcija
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
18+
3D tehnologija
ne
Igralna platforma
PS4
Cached: Thu, 28 Mar 2024 19:12:15 GMT