Svetovanje
Kategorije Filtri Izberi kategorijo

Sreča vas čaka za naslednjim korakom, z njo pa tudi kartica Diners Club z vsemi ugodnostmi.

Resnično čarodejstvo je navadne stvari spremeniti v posebne, vsakdanje trenutke v čudovite spomine in potovanje v neponovljive dogodivščine. V Diners Clubu z vami sanjamo na veliko, vse izzive življenja pa uskladimo tako, da so lažje premostljivi.

Brezplačna članarina brez menjave banke in darilo – bon Big Bang za 20 EUR!

 

Postanite član

Nakupujte še ugodneje

ENA KARTICA, DVA LOČENA LIMITA.

Vsi poznamo trenutke, ko se nam nenadoma pokvari pralni stroj, sesalec je tik pred tem, vi pa nujno potrebujete nov računalnik ali dodatno opremo, a ste limit na svoji kartici že zasedli z drugimi obročnimi nakupi. Pri nas ni tako! Takšni izzivi so hitro premostljivi, saj ima prav vsak imetnik kartice Diners Club dva ločena in neodvisna limita. Enega lahko uporabljate za večje obročne nakupe, drugega pa za sprotno porabo.

VSE KAR POTREBUJETE - NAKUP NA OBROKE.

V teh turbulentnih časih še posebno pozorno presojamo svoje potrebe in ocenjujemo, kaj naj nam bo prioriteta. Nakup na odloženo plačilo nam omogoči, da nam ni potrebno izbirati. Privoščimo si lahko vse, kar potrebujemo in si že dolgo želimo – in to takoj, ne da bi pri tem preveč izsušili svojo denarnico. Nakupi na obroke so s kartico Diners Club hitri in preprosti, saj potrebujete samo kartico in PIN kodo.

ZA KAKOVOSTNO NAKUPOVANJE IN NE ZAPRAVLJANJE.

Vam gneče ob koncu tedna v nakupovalnih centrih včasih povzročajo glavobol? Imate radi vrhunske  blagovne znamke in znate ceniti pravo kakovost? Prepoznate dobro priložnost, kadar jo vidite? Točno tako kot mi! Zato smo za vas pripravili stalne ugodnosti, D-TOREK in kopico partnerskih popustov, ki jih pripravljamo vsak mesec. Uživajte v izbranem okusu in si privoščite več - na odloženo plačilo.

SEŠTEJTE POPUSTE, IZBERITE NAGRADO.

Pri Diners Clubu vsak vaš nakup s kartico šteje, saj zanj prejmete nagradne točke, ki jih unovčite za bogate in uporabne nagrade iz Nagradnega programa. Hkrati pa vam to omogoča tudi seštevanje popustov. A nikar ne mislite, da boste na bon izbranega partnerja morali čakati. Naročite ga lahko takoj, med nakupovanjem na prodajnem mestu. Do bona namreč dostopate prek mobilnega portala m.dinersclub.si in ga v trenutku prenesete v vaš telefonu. Preprosto, prijazno, udobno. Ne pozabite: nagradite se lahko kadar koli.

HITRO, VARNO, DIGITALNO.

Bi radi opravili nakup, a vas skrbi, da ste že preveč zapravili? Vsak trenutek lahko uporabite brezplačne On-line storitve in pregledate stanje na vaši kartici. Da bo nakup popolnoma varen, aktivirajte storitev SMS-obveščanje in ob vsakem nakupu boste prejeli varnostno SMS sporočilo. Tudi vi razmišljate trajnostno? Uporabite e-račun za plačilo računa z elektronsko banko.

 

Postanite član

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.