Išči
Big BangIzdelkiVse za živaliPsiGlavnik za hišne ljubljenčke, negovalni glavnik za masažo psov in mačk, krtača za lupino glavnik, vozel, podloga, razpuščena dlaka, odstranjevalec zapletov za kužke, zajce, zajce

Glavnik za hišne ljubljenčke, negovalni glavnik za masažo psov in mačk, krtača za lupino glavnik, vozel, podloga, razpuščena dlaka, odstranjevalec zapletov za kužke, zajce, zajce

ID: 21127243
-39 %
34,02 €
20,59 €
Prihranek  13,43 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

【Enostaven za uporabo】 Naš komplet za nego vključuje 1 glavnik za hišne ljubljenčke, vsak zob glavnika je prožen in fino poliran in ne bo opraskal kože vašega ljubljenčka. Pol-ukrivljen ročaj je ergonomsko oblikovan, lahek in ponuja odličen nadzor in oprijem, idealen za dolgotrajno mehko depilacijo, razčesavanje in odstranjevanje dlak.

【Material visoke kakovosti】Odstrani odvečno dlako ali dlako na hišnih ljubljenčkih, medtem ko jih kratko, nežno masirajte. Zobje glavnika so izdelani iz visokokakovostnega ABS-a, ki je zelo elastičen, ni tako trd kot kovinski glavniki in nikoli ne rjavi ali korodira. Dovolj močni, da so vzdržljivi in jih je mogoče ponovno uporabiti več let.

【UNIKATNA OBLIKA】Naš ljubek glavnik v obliki mačke je gladek, mehak, dolg in ukrivljen, lahko doseže spodnji del dlake vašega ljubljenčka in zlahka odstranite sprijeto odpadlo dlako, tako da ostane dlaka in podlanka mehka, gladka in sijoča. Popoln za vse majhne in velike mačke, pse in druge hišne ljubljenčke, ki se radi igrajo!

【Multi-Functional & Varno】Naš glavnik z okroglimi zobmi proti praskam preprečuje draženje, podpira zdravje hišnih ljubljenčkov s pospeševanjem krvnega obtoka in masiranjem kože ter odstranjuje ohlapno dlako, poddlako, prhljaj, ne glede na to, ali so dolgodlaki ali kratkodlaki psi ali mačke s tanko in debelo ali občutljivo kožo .

Tehnične podrobnosti
Ostala oprema za pse
drugo
Cached: Wed, 08 May 2024 03:39:14 GMT