Išči

Dobro za tvojo denarnico, dobro za okolje

V Big Bang-u je ena izmed naših vrednot "Mar nam je za svet okoli nas". Zato smo zelo počaščeni, da lahko v naši ponudbi najdete tudi obnovljene izdelke. Z izbiro teh izdelkov vsi skupaj spodbujamo krožno gospodarstvo, skrbimo za manj elektronskega odpada in boljšamo življenje v prihodnosti.

 

Skrbno smo izbrali dobavitelje obnovljenih izdelkov, ki so jih predhodno pregledali, očistili in po potrebi nadgradili strokovnjaki. Brez skrbi - izdelki, ki spadajo v kategorijo "Obnovljeno - kot novo", so v tehnično brezhibnem stanju in delujejo enako dobro kot novi. Tisti, ki spadajo v kategorijo "Obnovljeno - znaki rabe", pa imajo lahko na ohišju manjše, komaj vidne praske.

Nakupuj po kategorijah

Aktualna ponudba

Obnovljeni telefoni

Obnovljeni prenosni in namizni računalniki

Obnovljene igralne konzole

Zakaj izbrati obnovljene izdelke?

Ker lahko prihraniš ob nakupu

Obnovljeni izdelki so običajno cenejši od novih in so dostopnejši širši populaciji. To je odlična priložnost za vse tiste, ki si še vedno želijo kakovostnih izdelkov in hkrati želijo prihraniti nekaj denarja.

 

Ker tako skrbiš za okolje

Z nakupom prispevamo k zmanjšanju odpadkov in ohranjanju okolja. Namesto da izdelek, ki je potreben le manjših popravkov, odvržemo na odlagališče, jih obnovimo in ponovno uporabimo, s čimer zmanjšujemo potrebo po novi proizvodnji.

 

Ker je kvaliteta obnovljenih izdelkov enaka novim

Obnovljeni izdelki so temeljito preverjeni in popravljeni, da zagotavljajo kakovost in delovanje. Hkrati pa zanje velja tudi garancija, kar daje še dodatno zaščito kupcem.

Cached: Wed, 29 May 2024 11:28:58 GMT