Išči

SONY Bravia A83K

ID: 699298-c447934
2.499,99 €
2.199,99 €
Prihranek  300,00 €

ali od 56,40 € / mesec

Izračun obrokov
Diagonala zaslona
164 cm (65")
195 cm (77")
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

A80K | BRAVIA XR | OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

 

4K OLED

Po zaslugi našega procesorja Cognitive Processor XR™ bo ločljivost vseh vsebin, ki si jih boste ogledali, blizu kakovosti 4K8. Z zaslonom OLED boste uživali tudi v osupljivem kontrastu, ki ga strokovno upravlja naša edinstvena tehnologija, zato so globina vseh prizorov in čisti črni odtenki realistični.

 

Cognitive Processor XR™

S procesorjem Cognitive Processor XR™ bosta ogled vsebin in zvok na višji ravni. Naš revolucionarni procesor televizorjev Sony BRAVIA XR™ reproducira vsebino na način, ki ljudem omogoča ogled vsebin in zvok, ki sta neverjetno blizu njihovemu resničnemu doživetju. Razume, kako človeško oko sliko izostri in jo navzkrižno analizira, na podlagi tega pa nato ustvari pristno globino, izjemen kontrast in čudovite živahne barve.

 

XR OLED Contrast Pro

S tehnologijo XR OLED Contrast Pro so barve in kontrast na svetlih predelih izboljšani za izjemno realistične slike, ki jih odlikujeta čisti črni in izjemni svetli predeli. Ta televizor OLED s temperaturnim senzorjem [1] in ploščo z visoko svetilnostjo [2] uporablja naš procesor Cognitive Processor XR™ za zaznavanje temperature zaslona in natančen nadzor svetlobe, tako da so hkrati osvetljene slikovne pike na svetlih predelih.

 

XR Triluminos Pro

A80K s procesorjem Cognitive Processor XR™ in tehnologijo XR Triluminos Pro reproducira več kot milijardo barvnih odtenkov s subtilnimi razlikami. S široko barvno lestvico in procesorjem, osredotočenim na človeka, v nasičenosti, odtenkih in svetlosti zazna barve ter zagotavlja naravne odtenke vsake podrobnosti.

 

Višanje ločljivosti na 4K za XR

S tehnologijo XR 4K Upscaling boste uživali v razvedrilnih vsebinah v kakovosti blizu 4K, ne glede na vsebino ali vir. Cognitive Processor XR™ dostopa do veliko podatkov ter pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko.9

 

XR HDR Remaster

S tehnologijo XR HDR Remaster ta televizor zaznava posamezne objekte na zaslonu, analizira njihovo barvo in prilagodi kontrast, da so slike še resničnejše. S predmetno usmerjeno obdelavo, ki jo omogoča BRAVIA XR, natančnost z dodatnim prilagajanjem odtenkov, nasičenosti, svetlosti, vektorja gibanja, pasovne širine in še več dosega povsem novo raven. Rezultat so izjemno realistični prizori z večjo globino, resničnimi teksturami in naravnimi barvami.

 

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution zazna posamezne objekte v sliki in virtualno reproducira teksture resničnega sveta na zaslonu. Naš procesor v televizorju BRAVIA XR natančno analizira in obdela podatke, da omogoči slike 4K z ločljivostjo, ki za štirikrat presega Full HD, zato je v prizorih več resničnih podrobnosti in tekstur.9

 

4K XR Smoothing

Tehnologija XR Smoothing med predvajanjem vsebine ustvari enakomerne in naravne slike v ločljivosti 4K brez pojavljanja “trakov”, do česar lahko pride pri drugih televizorjih. Za reprodukcijo prizorov je na voljo več tisoč odtenkov, senc in barvnih stopnjevanj, zato so videti neverjetno resnično.

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
139 cm (55")
Razred energijske učinkovitosti
G
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840x2160
Vrsta zaslona
OLED
Garancija v letih
2
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
100
Cached: Thu, 18 Apr 2024 01:54:21 GMT