VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiPisarna & poslovni prostoriPisarniški materialOstali pisarniški material10-delne okrogle kovinske močne magnetne sponke, magneti za hladilnik Black

10-delne okrogle kovinske močne magnetne sponke, magneti za hladilnik Black

ID: 21273244
12,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 5.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ti magnetni zatiči, prilagojeni za izobraževalne in pisarniške prostore, so vsestranski v svoji uporabi. Idealen za pritrjevanje palčk, pritrditev kaligrafije in slik ter organiziranje različnih predmetov na magnetnih tablah.

 

Širok spekter uporabe : Ti magnetni zatiči, prilagojeni za poučevanje in pisarniško okolje, so idealni za ustvarjanje vizualnih pripomočkov, zavarovanje dokumentov in organiziranje gradiva na magnetnih tablah.

Močna magnetna sila: ti kovinski okrogli magnetni potisni zatiči, opremljeni z neodim železo-borovimi magneti in obdani v vrhunsko železno lupino, zagotavljajo močno in zanesljivo magnetno silo.

Visokokakovosten material : Ti potisni zatiči so izdelani z odliko in so izdelani iz visokokakovostne kovine in materiala NdFeB. To zagotavlja zanesljivost, dolgo življenjsko dobo in dosledno stabilno magnetno delovanje.

Tehnični podatki:

Material: železna lupina in močan magnet NdFeB

Dimenzije: 12x16 cm

Paket vključuje:

10 x magnetnih zatičev

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Cached: Sat, 26 Oct 2024 19:19:59 GMT