Išči

10 listov nalepk z okroglimi etiketami

ID: 21279289
13,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 22.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Teh 10 listov nalepk z okroglimi etiketami je popolnih za različne potrebe etiketiranja. Z močno lepilno podlago ostanejo varno na mestu. Zaradi gladke površine je enostavno pisati, zaradi vsestranske velikosti pa so idealni za označevanje različnih predmetov.

 

Močna lepilna podlaga: Te nalepke z nalepkami imajo močno lepilo, ki zagotavlja, da ostanejo varno na mestu, tudi na grobih ali neravnih površinah. Zaradi tega so idealni za različne aplikacije, kjer je bistvenega pomena zanesljiv oprijem.

Enostavno pisanje: gladka površina teh nalepk omogoča enostavno pisanje z različnimi peresi, markerji in svinčniki. Črnilo se ne razmaže ali razliva, kar zagotavlja jasno in čitljivo pisanje vsakič.

Vsestranska rešitev za označevanje: te nalepke s praznimi nalepkami so neverjetno vsestranske in jih je mogoče uporabiti za najrazličnejše namene, od organiziranja datotek in map do označevanja kozarcev in posod. Zaradi svoje priročne velikosti so popolni za dodajanje jasnih in jedrnatih nalepk različnim predmetom.

Tehnični podatki:

Barva: bela, rdeča

Velikost: 3,8 cm, višina: 2,3 cm

Material: samolepilni papir

Paket vključuje:

Nalepke za etikete x 10

Cached: Wed, 23 Oct 2024 09:48:56 GMT