Poletni ČRNI PETEK! Uporabi kodo POLETNIBF. Samo še do PONEDELJKA!

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeOtroška oblačila10 listov samolepilnih našitkov za puhovke za spalne vreče, dežne plašče, šotore Black

10 listov samolepilnih našitkov za puhovke za spalne vreče, dežne plašče, šotore Black

ID: 21247335
Novo
6,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Popoln za različna oblačila, vključno s puhovkami, hlačami, majicami in drugimi. Ti našitki so idealni za popravljanje, ojačitev ali prilagajanje vaših oblačil z minimalnim naporom.

 

Visokokakovostni materiali: Naši našitki so izdelani iz mešanice poliestra in vodoodpornega najlona, zato so zanesljivi in odporni na vremenske vplive. Ne glede na to, ali je dež ali sonce, bodo vaša oblačila ostala zaščitena.

Vsestranska uporaba: Popoln za različna oblačila, vključno s puhovkami, hlačami, majicami in več. Ti našitki so idealni za popravljanje, ojačitev ali prilagajanje vaših oblačil z minimalnim naporom.

Samolepilna tehnologija: Inovativna samolepilna zasnova zagotavlja enostavno nanašanje brez dodatnega orodja ali lepljivega lepila. Preprosto odlepite podlago in pritisnite obliž na želeno mesto za varno in trajno vez. Ko nalepite obliž na oblačilo, ga preprosto povaljajte s skodelico vroče vode za dodatno vez.

Pralni dizajn: naši našitki so vodoodporni in pralni, kar vam omogoča, da ohranite celovitost popravljenih oblačil brez ogrožanja kakovosti. Opomba: Priporočljivo je, da počakate tri dni po krpanju, preden operete za optimalen oprijem.

Silikonski ločilni papir: z dvostranskim silikonskim ločilnim papirjem naši obliži zagotavljajo gladko in brezhibno nanašanje. Ni vam več treba skrbeti za lepljive ostanke ali neravne površine.

Tehnični podatki :

Dimenzije: 20x15 cm

Material: poliester + vodoodporen najlon

Paket vključuje:

10 x lističi

Cached: Fri, 12 Jul 2024 18:57:14 GMT