Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaDodatki za belo tehniko100 pakiranj za enkratno uporabo Mrežaste vrečke za cedilo za pomivalno korito Vrečka za smeti proti zamašitvi filtra za pomivalno korito White

100 pakiranj za enkratno uporabo Mrežaste vrečke za cedilo za pomivalno korito Vrečka za smeti proti zamašitvi filtra za pomivalno korito White

ID: 21278447
Novo
6,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Vrečka za cedilo za pomivalno korito je nov pripomoček za čiščenje kuhinje. Zasnova za enkratno uporabo, ki ujame drobne koščke, ki jih niste mogli dobiti, da ohranite čiste roke, in čiščenje ostankov hrane, blaga ali drugih odpadkov postane preprosto!

 

Visokokakovostni materiali : mrežasta vreča cedila za pomivalno korito je izdelana iz visokokakovostnega poliestra in elastičnih vlaken, s finimi mrežicami premera manj kot 1 mm, kar zagotavlja brez izostanka filtracije.

Enostaven za uporabo: Filtrirna vrečka za umivalnik je enostavna za uporabo in zamenjavo, samo namestite mrežasto vrečko na cedilo za umivalnik, dodatno orodje ni potrebno. Ni vam ga treba prati, samo poberite ga in vrzite v smeti ter ga po končanem pranju zamenjajte s čistim.

Ena velikost za vse: Mrežasta torba za umivalnik je izdelana iz visokokakovostnega poliestra z odlično raztegljivostjo.

Tehnični podatki:

Dimenzije: 9 x 9 cm

Material: raztegljiv poliester

Paket vključuje:

100 x vrečk za cedilo za pomivalno korito

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 17 Jul 2024 10:26:30 GMT