Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domDnevna sobaOmarice za TV in AV130-centimetrska stenska TV omarica z LED osvetlitvijo 16 barv - 4 predali - bela

130-centimetrska stenska TV omarica z LED osvetlitvijo 16 barv - 4 predali - bela

ID: 21226662
Novo
199,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 21.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Uytie Home
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
130-centimetrska stenska TV omarica z LED osvetlitvijo 16 barv - 4 predali - bela

 

Lastnosti:

Zaradi belega videza je to stojalo za TV edinstveno in elegantno ter doda sodoben pridih večini notranjih ureditev. Zaradi neprimerljive bele barve je to televizijsko stojalo tudi vsestransko uporabno.

【Nastavljiv sistem LED】To osvetljeno plavajoče stojalo za televizor uporablja sistem osvetlitve RGB LED. Na voljo je 16 barv in 4 načini prikaza, ki jih lahko izberete.

【Velika zmogljivost shranjevanja】TV omarica je sestavljena iz 1 navpične omarice in 1 viseče omarice, večnamensko shranjevanje; 4 predali za shranjevanje DVD, igralne konzole, PS4, knjig in revij; odprte police se lahko uporabljajo kot okraski, projektorji čakajo. S to zasnovo je prostor za shranjevanje televizijske omarice kar najbolj izkoriščen.

【Trajno in stabilno stojalo za TV】Plavajoče stojalo za TV ima nosilnost do 80 kg. Plavajoče televizijsko stojalo s 15 mm iverno ploščo in robustno opremo za pritrditev na steno. Veliko stensko stojalo za televizor lahko sprejme televizorje s premerom do 55 palcev.

【Lahka namestitev】Izdelek je opremljen s podrobnimi navodili za montažo, ki jih je enostavno razumeti in namestiti. Priporočljivo je, da ga sestavita 1-2 osebi.

 

Pozor:

1. Vsi zgornji podatki so izmerjeni ročno, zato dovolite napako 1-2 cm.

2. Zaradi svetlobe in drugih razlogov se lahko barva izdelka nekoliko razlikuje od slike.

Glej manj
Lastnosti in dimenzije
Specifikacije
Barva (odtenek) : Bela
Material: iverna plošča
S svetlečimi diodami
Dimenzije
Dolžina: 139 cm
Višina: 92 cm
Globina: 36 cm

Cached: Wed, 12 Jun 2024 15:45:05 GMT