VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiDodatki za sesalnike6-delni komplet dodatkov za Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 STYTJ03ZHM

6-delni komplet dodatkov za Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 STYTJ03ZHM

ID: 21237188
17,29 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zagotavlja izvrstno in občutljivo obliko, ki brezhibno dopolnjuje originalno opremo. Naš izdelek je zasnovan za izboljšanje splošne estetike in funkcionalnosti.

 

Izvrsten in nežen dizajn: Zagotavlja izvrsten in nežen dizajn, ki brezhibno dopolnjuje originalno opremo. Naš izdelek je zasnovan za izboljšanje splošne estetike in funkcionalnosti.

Praktična krtača z vrtljivo glavo: Naša praktična krtača z vrtljivo glavo, zasnovana posebej za robotske sesalnike Xiaomi, ima lebdečo strukturo za globinsko čiščenje. Zagotavlja temeljito in učinkovito čiščenje.

Varna in nežna stranska krtača: stranska krtača je zasnovana tako, da ne praska tal ali pohištva. Z lahkoto zbira dlake in živalske dlake, kar pripomore k čistemu in urejenemu domu.

Učinkovit HEPA filter: Opremljen s HEPA filtrom, ki pomaga zmanjšati vdor prahu in drugih delcev v zrak, ki ga dihate. Ta funkcija zagotavlja čistejše in bolj zdravo domače okolje.

Enostavna namestitev in vzdrževanje: dodatki in rezervni deli so zasnovani za enostavno namestitev in čiščenje brez potrebe po dodatnem orodju.

 

Združljivost: Združljivo z Mi Robot Vacuum Mop 2, Xiaomi Mijia1C, Xiaomi Mijia 2C, Xiaomi mijia 1T, Mi Robot Vacuum Mop, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+, Dreame F9

(Ime modela: SKV4093GL /SKV4073CN in STYTJ01ZHM / STYTJ02ZHM / STYTJ03ZHM)

 

Tehnični podatki :

Barva: večbarvna

Velikost: 15x5+19,8x7,5+19x3,8 cm

Material: ABS+najlon+vlakna

 

Paket vključuje:

1 x krtača za glavo

2 x stranski krtači

2x filtra

1 x ščetka za čiščenje

Cached: Fri, 19 Jul 2024 17:43:03 GMT