Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški pribor64 GB bliskovnega pomnilnika USB 3.0 Type-C Silver

64 GB bliskovnega pomnilnika USB 3.0 Type-C Silver

ID: 21277857
11,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 1.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta bliskovni pogon ima kapaciteto 64 GB, kar lahko zadovolji vaše potrebe po veliki pomnilniški zmogljivosti in lahko shrani veliko število glasbenih, videoposnetkov, fotografij in drugih datotek.

 

Shranjevanje velike zmogljivosti: ta bliskovni pogon ima kapaciteto 64 GB, kar lahko zadovolji vaše potrebe po pomnilniku velike zmogljivosti in lahko shrani veliko število glasbenih, videoposnetkov, fotografij in drugih datotek.

Majhen in prenosljiv: Velikost bliskovnega pogona je zelo majhna in lahka, enostavna za prenašanje in uporabo ter ga lahko kadar koli priključite na avtoradio ali druge naprave za predvajanje glasbe.

Vzdržljiv material: Ohišje bliskovnega pogona je izdelano iz materiala iz cinkove zlitine, ki ima dobro vzdržljivost in zmogljivost proti padcem ter lahko učinkovito zaščiti notranji pomnilniški čip.

Vmesnik USB 3.0 & Type-C : bliskovni pogon uporablja vmesnik USB 3.0 Type-C, ki je združljiv z večino avtoradia in računalniške opreme, enostaven za priklop in izklop, hitrost prenosa pa je hitra in stabilna.

Visoka hitrost prenosa: največja hitrost pisanja je 10 MB/s, največja hitrost branja pa 20 MB/s, kar lahko hitro prenese vaše datoteke in prihrani čas čakanja.

 

Tehnični podatki:

Material: cinkova zlitina

Velikost: 6,5x2,23 cm

Največja hitrost pisanja 10 (MB/s)

Največja hitrost branja 20 (MB/s)

 

Paket vključuje:

1 x bliskovni pogon

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
srebrna
Cached: Wed, 23 Oct 2024 09:50:44 GMT