Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domPredsobaKljuke in obešalniki9-Paket stenskih kavljev Kovinski kavlji Robe Hook Double Pin Stenski kavlji Gold

9-Paket stenskih kavljev Kovinski kavlji Robe Hook Double Pin Stenski kavlji Gold

ID: 21247157
15,69 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 15.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ne glede na to, ali so v kopalnici, spalnici, omari, predsobi ali vhodu, te kljuke nudijo praktično rešitev za prihranek prostora in organiziranje vaših stvari.

 

Visokokakovosten material: izdelan iz kakovostnega cinkovega materiala, močan in zanesljiv. Te dvojne kljuke so popoln dodatek za vaš dom ali pisarno in jih je enostavno najti, zato so odličen način za shranjevanje vaših plaščev.

Enostavna namestitev: to klasično stensko dvojno kljuko je zelo enostavno namestiti v vašem domu. Vsak kavelj je ojačan z 2 vijakoma, z vijaki lahko te dvojne kavlje pritrdite neposredno na steno, omare ali vrata. Ko imate opravka z debelimi površinami, lahko med seboj dobro delujejo, da držijo vaše predmete. Rob je tako gladek, da ne bo poškodoval vaših oblačil ali ničesar, na kar se obešate.

Več možnosti uporabe: Preprosto obesite vse od plaščev, jaken, klobukov, ogrlic, nakita, ključev, brisač, torbic in pasov, da bo vaš dom organiziran. Idealno za vhode, predsobe, predsobe, kopalnice in sobe z omejenim prostorom za shranjevanje. Priporočljiva montaža na masivni les ali leseno površino.

 

Tehnični podatki:

Velikost: 8,5x4,6x3,4 cm

Material: cinkova zlitina

 

Paket vključuje:

9 x stenske kljuke

 

Tehnične podrobnosti
Barva
zlata
Cached: Tue, 22 Oct 2024 06:38:07 GMT