VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciAdapter Hub UGREEN, USB_C na 4x USB 3.0, HDMI,

Adapter Hub UGREEN, USB_C na 4x USB 3.0, HDMI,

ID: 20776949
27,89 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 58.41 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Adapter Hub UGREEN, USB_C na 4x USB 3.0, HDMI,

 

UGREEN Hub adapter, USB-C na 4x USB 3.0, HDMI

Povečajte zmogljivosti vašega računalnika. Adapter UGREEN CM417 je opremljen s številnimi priključki, npr. USB 3.0 ali HDMI. Omogoča prikaz videa 4K in prenos podatkov s hitrostjo do 5 Gbps. Z njegovo pomočjo lahko na računalnik priključite dodatne pripomočke, kot sta tipkovnica ali miška. Odlikuje ga široka združljivost, njegova prenosna zasnova pa pomeni, da ga imate vedno pri roki.

Spektakularna kakovost slike

Glejte filme in serije na velikem platnu, prepričani, da ne boste zamudili niti ene podrobnosti. Vrata HDMI adapterja vam omogočajo prikaz ločljivosti 4K s frekvenco osveževanja do 30 Hz – tako da vam ni treba skrbeti za zakasnitev. Naprava zagotavlja tudi osupljive, žive in naravne barve, tako da se boste počutili kot v kinu!

Ekspresni prenos podatkov

Ali pogosto prenašate datoteke? Utrujeni od neskončnega čakanja? Adapter je opremljen z vrati USB3.0, ki omogoča prenos podatkov s hitrostjo do 5 Gbps. Kopiranje vaših fotografij, videoposnetkov ali dokumentov iz bliskovnega pogona v računalnik traja le nekaj trenutkov - do 1G lahko prenesete v samo sekundi!

Še več možnosti

Vendar pa to še ni vse, kar adapter UGREEN ponuja! Z uporabo vrat USB 3.0 lahko priročno povežete na primer računalniško tipkovnico ali miško s tablico in jo uporabljate kot prenosnik! Zdaj vas nič ne omejuje.

Univerzalna združljivost

Izdelek je združljiv s številnimi priljubljenimi napravami, opremljenimi z vrati USB-C. Z njegovo pomočjo lahko med drugim izboljšate zmogljivosti vašega MacBook Pro, iPad Pro in celo pametnega telefona Samsung Galaxy. Adapter deluje z operacijskimi sistemi, kot so Windows, Mac OS, Linux, kot tudi Android ali iOS.

Uporabniku prijazno

Uživajte v funkcionalnosti adapterja ne le doma, ampak tudi v službi ali na dopustu. Naprava je izredno lahka in kompaktna, zato jo zlahka pospravite v torbo ali nahrbtnik in jo vzamete s seboj kamor koli jo potrebujete! Poleg tega je izdelana iz aluminija, zato je izjemno trpežna in se ne segreje tako hitro.

Proizvajalec UGREEN
Model CM417
Pristanišča USB 3.0 x4, HDMI
Resolucija 4K / 30 Hz
Hitrost prenosa Do 5 Gbps
Material Aluminijeva zlitina + ABS
Utež 52,27 g
Dimenzije 120 x 26,5 x 16 mm
Dolžina kabla 200 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Mon, 29 Apr 2024 18:36:29 GMT