0
0
Big Bang Akcije in popusti Šport in prosti čas Z UAU klubom na brezplačni kolesarski trening s Pogi Team
Šport in prosti čas

Z UAU klubom na brezplačni kolesarski trening s Pogi Team

Ker UAU klub vedno nudi več, bomo v septembru organizirali brezplačni kolesarski trening s Pogi Team, za mlade, nadobudne kolesarje med 8. in 14. letom.

Če imate doma nadobudnega ali zagrizenega kolesarja, ki bi rad zmagoval etape, ga prijavite na kolesarski trening Kolesarskega društva Rog, katerih cilj je, da nadalje vzgajajo športnike kot je Tadej Pogačar.

Pod imenom POGI TEAM so združene vse mladinske ekipe Kolesarskega društva Rog, od najmlajših, ki kolesarijo v kolesarski šoli, dečkov ter mlajših in starejših mladincev. V letu 2022 v ekipi kolesari že več kot 150 mladih kolesarjev starih od 6. do 19. let. Poleg učenja kolesarskih veščin, si ekipa prizadeva, da vsem nudijo pogoje, da lahko pokažejo svoj potencial, tako, kot je to uspelo Tadeju Pogačarju.

Kako do brezplačnega kolesarskega treninga?

  • Hitro izpolni spodnji obrazec.
  • 12. septembra bomo obvestili prvih 24 prijavljenih, ki bodo lahko trenirali, kot naši najbolj uspešni kolesarji

 

OBRAZEC ZA PRIJAVO   Splošni pogoji in določila

 

Več informacij:

Trening bi potekal na policijskem poligonu v Tacnu, predvidoma 22. septembra v popoldanskem času. Organizator kolesarskega poligona je Kolesarsko društvo Rog in si pridržuje pravico spremembe datuma v primeru nepredvidljivih situacij. Trening traja okvirno 2 uri. V prvem delu treninga bodo trenerji predstavili osnove tehnike vožnje kot so zaviranje, prestavljanje, pedaliranje, vožnja skozi ovinke. V drugem delu sledi preizkušnja vožnje s specialkami in na koncu pravo tekmovanje. Kolesarji lahko pridejo s svojim kolesom, ali si ga brezplačno izposodijo na treningu.

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.
Zatvori

Facebook Pixel
Google Ads
Doubleclick
RTB House
SalesManago
Adform
Teads

Google Analytics
Frosmo