Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiASUS Rog Zephyrus G14 AW SE R9/16GB/1TB/RTX3050Ti/W10Pro prenosni računalnik

ASUS Rog Zephyrus G14 AW SE R9/16GB/1TB/RTX3050Ti/W10Pro prenosni računalnik

ID: 691832
2.099,99 €

ali od 53,83 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Spoznajte zmogljivo in izjemno prenosljivo igranje iger z ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition. Kot rezultat posebnega sodelovanja med ROG in izvajalcem ter super zvezdnikom, DJ-jem in glasbenim producentom Alanom Walkerjem, je ta tanek in eleganten prenosni računalnik poln ekskluzivnih oblikovalskih pridihov, ki združujejo najboljše iz igralniške in DJ kulture. Tudi embalaža kljubuje pričakovanjem z vgrajeno praktično izkušnjo DJ-ja ROG Remix. Igrajte, ustvarite in popestrite svoj naslednji hitri remiks s prenosnikom, ki je resnično edinstven.

 

 

Oblikovan v sodelovanju z Alanom Walkerjem

Ustvarjen v sodelovanju z Alanom Walkerjem, ima Zephyrus G14 AW SE ikonično estetiko. Poudarki modre barve in subtilni odtenki sive ustvarjajo umirjen, a nedvomno videz Alana Walkerja.  Logotip ROG ter podpis Alana Walkerja zasijeta, ko je prenosnik vklopljen. Poseben postopek nanosa premaza (tehnika PVD) pa celoti daje eleganten mavričen videz.

 

 

Brezkompromisna tipkovnica

Ekskluzivne barve dodajajo slog tipkovnici, zasnovani po vzoru namiznih modelov, logotip Alana Walkerja pa je prikazan na površini tipk A in W. Gumb za vklop s prijavo s prstnim odtisom olajša vklop prenosnega računalnika, ločene bližnjice pa omogočajo dostop do pogostih ukazov. 

 

Odlična zmogljivost

Zephyrus G14 AW SE v 14-palčnem ohišju, ki tehta le 1,7 kg, prinaša odlične zmogljivosti. Vgrajen procesor AMD Ryzen™ 9 5900HS je uglašen z nižjo porabo energije in hladilnim sistemom, ki omogoča vrhunske zmogljivosti v ultra tankem prenosnem računalniku. Najnovejša 7-nanometrska tehnologija sredice procesorja združuje do 8 jeder in 16 niti v enem samem čipu, kar vam omogoča, da hitro opravite z velikimi bremeni. Grafična kartica GeForce RTX™ 3050 Ti z ROG Boost pa odklene še večje zmogljivosti, prenosnik pa omogoča hipno preklapljanje med hitrim igranjem iger in ustvarjanjem vsebine.

 

ROG Remix

Vgrajena v embalažo, praktična DJ-izkušnja ROG Remix oživi takoj, ko je povezana s prenosnikom. Dotaknite se prevodnih območij, da sprožite 18 različnih učinkov. Takoj začnite z mešanjem glasbe z uspešnico Alana Walkerja "Sorry" – ali pa ustvarjajte s svojimi najljubšimi pesmimi.

 

*Omejena serija prenosnika ROG Zephyrus G14 AW SE s posebno oblikovanim ohišjem in modro "Spectre Blue" osvetljenim pokrovom AniMe Matrix je na voljo le z angleško tipkovnico (brez SLO znakov).

 

 

 

Preizkusili smo Alan Walker izdajo Asus ROG Zephyrus G14 gaming prenosnika

 

Pred nekaj tedni smo tako v studio prejeli škatlo, na kateri je pisalo Asus ROG Zephyrus G14 AW SE – in znotraj le-te je poleg promocijskih štumfov, kape in šmekerske torbice, bilo najti majhen, divje znamčen prenosnik in nek pleksi z gumbi.

Ob podrobnejšem pogledu je to posebna izdaja prenosnika, ki so jo ustvarili skupaj z Alanom Walkerjem – če ne veste, kdo je to, je to DJ, ki je pred nekaj leti imel par popularnih komadov, med njimi Faded in Alone, ki ste ju zagotovo slišali po radiu.

Tako je z reflektivnim trakom opremljena torba, na tipkovnici sta tipki A in W (namesto standardnih WASD, če že – ali pa najbolje – sploh ne) drugačne barve, kot tudi je na zunanji strani školjke je nameščen tekstilni trak, ki zagotovi, da bodo tudi v temi vsi videli, da imate Alan Walker edicijo prenosnika. Da ne pozabim, ROG Remix, tj. plastična škatla z 18 gumbi sproži nekaj efektov iz nove Walkerjeve pesmi ob dotiku.

 

Same specifikacije so vrhunske in sem začuden, kako je proizvajalcu uspelo stlačiti toliko tehnike v tako majhno ohišje.

 

Asus Republic of Gamers Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition je po mojem mnenju produkt, ki je namenjen za to, da ga proizvajalec pošlje vplivnežem in novinarskim hišam, ki se vse osredotočijo na gimmicke ter party trike, ki jih prenosnik zmore – a je to v primeru Zephyrus G14 škoda, saj menim, da bo večina ljudi spregledala, kaj se skriva za to sicer lepo srebrno aluminijasto fasado. Nedvoumno je to izjemno zmogljiv, praktičen in uporaben prenosnik, ki bi vam bo služil dolga leta ter bi zdržal vsak izziv, ki bi mu ga postavili.

 

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
35,6 cm (14")
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia GeForce
Družina procesorja
AMD Ryzen 9
Ločljivost zaslona
2560x1440
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
120
Tehnologija panela zaslona
IPS
Model procesorja (PC)
AMD Ryzen 9 5900HS (3 - 4,6 GHz)
Model grafične kartice
Nvidia GeForce RTX 3050 Ti
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Optična enota
brez
Wi-Fi standard
802.11ax
Bluetooth standard
5.1
Priključki
HDMI, kombo vhod sluš./mikr., USB 3.2, USB-C
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Vrsta baterije
Li-ion
Operacijski sistem (PC)
Windows 10 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Teža [kg]
1.7
Debelina [cm]
1.9
Debelina (cm) 0,0
1,9 cm
Barva
siva
Namen uporabe računalnika
gaming
Garancija v letih
2
Garancija baterije
12 mesecev
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Tue, 19 Mar 2024 05:29:19 GMT