Išči
Big BangIzdelkiMali gospodinjski aparatiPriprava kaveKavni aparat na filterBialetti Venus kafetiera za 6 espresso skodelic + 2xPerfetto Moka kava gratis

Bialetti Venus kafetiera za 6 espresso skodelic + 2xPerfetto Moka kava gratis

ID: 21208348
57,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 23.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: LONCI IN POKLOPCI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Da bo vaša kafetiera delovala več let, je priporočljivo, da jo pomivate ročno s toplo vodo brez močnih detergentov. Prav tako so kafetiere namenjene izključno uporabi vode in kave, vanje nikoli ne točite druge tekočine razen vode in ne dajajte ničesar drugega kot kavo. Poskrbite, da bo vaš aparat za kavo Bialetti med uporabo vedno dobro zaprt, v delujočem stanju in nepoškodovan. Kako pripraviti mocha kavo? Odvisno od velikosti posode za moko nalijte hladno vodo do označene oznake na odprtini na dnu posode. Kavo rahlo vlijemo v za to predvideno sito. Kava se kuha pri temperaturi vrelišča, dokler ni končana ekstrakcija. Ne nastavite visoke temperature. Da bi ohranili aromo kave, je potrebno aparat za kavo po kuhanju odstaviti z ognja. Pred prvo uporabo aparat za kavo dobro sperite z vodo in pripravite prvo kavo, ki jo nato zavržete.

 

Kafetiere Bialetti izvirne oblike, ki omogočajo optimalno porazdelitev toplote. S sodobnim dizajnom, eleganco in tehnološko preprostostjo, a še vedno kakovostno in varno, je Bialetti izdelal tudi kefetiere za indukcijo. Indukcijski kavni aparati Bialetti bodo v samo nekaj minutah ustvarili bogat, pristen espresso. \n \nDa bo vaša kafetiera delovala več let, je priporočljivo, da jo pomivate ročno s toplo vodo brez močnih detergentov. Prav tako so kafetiere namenjene izključno uporabi vode in kave, vanje nikoli ne točite druge tekočine razen vode in ne dajajte ničesar drugega kot kavo. Vaš aparat za kavo Bialetti naj bo med uporabo vedno dobro zaprt, v delujočem stanju in nepoškodovan. \n \nNačin priprave kave mocha \nOdvisno od velikosti posode za moko nalijte hladno vodo do označene oznake na odprtini na dnu posode. Kavo rahlo vlijemo v za to predvideno sito. Kava se kuha pri temperaturi vrelišča, dokler ni končana ekstrakcija. Ne nastavite visoke temperature. Da bi ohranili aromo kave, je potrebno aparat za kavo po kuhanju odstaviti z ognja. Pred prvo uporabo aparat za kavo dobro sperite z vodo in pripravite prvo kavo, ki jo nato zavržete.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta kavnega aparata
filter
Cached: Wed, 17 Jul 2024 10:05:08 GMT