VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomHišni dodatkiOstalo za domBold Smart Lock Bundle - Bold Smart Lock Cylinder SX-33 in Bold Connect (WiFi)

Bold Smart Lock Bundle - Bold Smart Lock Cylinder SX-33 in Bold Connect (WiFi)

ID: 20518629
279,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 1.8. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Patatiko BV
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Bold Smart Cylinder SX33 je edinstvena in inovativna cilindrična ključavnica brez ključa za vaša vrata. Odslej za vstop v dom ali pisarno ne boste nikoli več potrebovali ključa. Varno in priročno za otroke, čistilko ali vaše podjetje z menjajočim se osebjem. Prek aplikacije lahko omogočite začasen dostop gostom iz Airbnb ali inženirju za ogrevanje.

 

Bold Smart Cylinder SX33 je edinstvena in inovativna cilindrična ključavnica brez ključa za vaša vrata. Odslej za vstop v dom ali pisarno ne boste nikoli več potrebovali ključa. Varno in priročno za otroke, čistilko ali vaše podjetje z menjajočim se osebjem. Gostom iz Airbnb ali inženirju za ogrevanje lahko prek aplikacije omogočite začasen dostop. Enostavna namestitev Bold Smart Cylinder SX 33 je enostaven za namestitev in digitalno zavarovan. Na daljavo določite, kdo ima dostop do vašega doma ali podjetja in ob kateri uri. Zdaj uživajte v udobju in varnosti sistema Bold. Upravljajte svojo jeklenko od koder koli na svetu Zaklepanje dopolnite s sistemom Bold Connect. Odslej lahko na daljavo aktivirate cilindrični vložek, prilagajate nastavitve in prejemate obvestila o pinih v realnem času, ne glede na to, kje ste. Tukaj je vse na kratko: ✅Znamka: Bold ✅Lahko upravljanje prek aplikacije ✅Priključite se na Wi-Fi ✅Velikost valja: notranja stran od 30 mm do 35 mm / zunanja stran od 30 mm do 45 mm ✅Vključuje 1x Bold SX33 ✅Vključno z 1x Bold Connect
Tehnične podrobnosti
Vrsta ključavnice
cilindrični vložek
Garancija v letih
2
Cached: Sat, 27 Jul 2024 02:08:49 GMT