Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneTorbice in ovitkiCadorabo Ohišje, združljivo z Huawei Y3 / Y3C / Y330 / Y331 / Y360 v mornarsko modra - Zaščitni ovitek iz teksturiranega umetnega usnja in žep za kartice

Cadorabo Ohišje, združljivo z Huawei Y3 / Y3C / Y330 / Y331 / Y360 v mornarsko modra - Zaščitni ovitek iz teksturiranega umetnega usnja in žep za kartice

ID: 20551357
15,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 28.2. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Oblikovanje: Imitacijski usnjeni ohišje v slogu knjige z integriranim ohišjem, ki nudi popolno podporo za vaš mobilni telefon. Loputo lahko zložite 360 ​​° in zato ne moti govora ali pisanja po telefonu.
  • Funkcija: Vse funkcije, gumbe in povezave lahko uporabite brez omejitev. Napravo kliknemo v ohišje, prilepljeno na zaščitni pokrov in jo je mogoče po potrebi enostavno odstraniti.
  • Kakovost: pri obdelavi tega primera so bili uporabljeni samo kakovostni materiali, da bi bil primer mobilnega telefona robusten in Trpežni.
  • Zaščita: Tako zaslon kot tudi zadnji del telefona sta dobro zaščitena s to platnico. Vgrajena ohišje nudi dodatno zaščito za vogale in robove vašega mobilnega telefona.
  • Drugo: Kljub dobri zaščiti je priporočljiv zaščitni film za prikaz. To je na voljo v naši trgovini. Prikazan mobilni telefon ni vključen v obseg dostave!

 

Cadorabo imitacija usnja za zaščito pred kritje knjige

Knjižna ohišje ponuja zaščito in popolno držanje za vaš mobilni telefon, ne da bi pri tem žrtvovali udobje ali uporabnost. Magnetno zapiranje naredi odpiranje in zapiranje zelo priročno in ščiti telefon pred prahom in umazanijo. Moderni in edinstven videz naredi vaš mobilni telefon pravi privlačnost za oči. Leželna
+ Funkcija stojala za spremenljivo uporabo je na voljo

Značilnosti /značilnosti izdelka:
+ Vsa vrata so prosto dostopna
+ Zasnova lopute omogoča vaš mobilni telefon preprost do Uporaba in hkrati zagotavlja vsestransko zaščito
+ Dodatni žep kartice

Kakovosten primer knjige za popolno zaščito

Tehnične podrobnosti
Za znamko naprave
Huawei
Model naprave
Y3
Barva
modra
Material
umetno usnje
Zapiranje torbe
magnet
Teža [g]
56
Garancija v letih
0,5
Cached: Thu, 22 Feb 2024 20:41:55 GMT