VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Čistilec&ventilator PH04 DYSON

ID: 20508658
889,00 €

ali od 23,67 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 24.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 23.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Dyson Pure Humidify + Cool Formaldehyde PH04 je izjemno napreden 3-v-1 izdelek, ki združuje funkcije čistilca zraka, ovlaževalca in ventilatorja v enem samem izdelku. Ta inovativni izdelek predstavlja popolno rešitev za vzdrževanje čistega in svežega zraka v vašem domu ali pisarni.

 

Njegova glavna funkcija je čiščenje zraka. Dyson Pure Humidify + Cool Formaldehyde PH04 uporablja napredno HEPA filtracijo in tehnologijo "Air Multiplier" za odstranjevanje do 99,97% delcev velikosti do 0,3 mikronov, vključno z alergeni, prahom, cvetnim prahom, bakterijami in virusi. Poleg tega je opremljen s senzorji kakovosti zraka, ki spremljajo kakovost zraka v realnem času in samodejno prilagajajo nastavitve za optimalno delovanje.

Druga ključna funkcija je ovlaževanje zraka. Z vgrajenim ultrazvočnim ovlaževalnikom ta izdelek uravnava raven vlažnosti v prostoru, kar lahko pomaga pri lajšanju simptomov suhih oči, suhe kože in razdraženih dihalnih poti.

Poleg tega ima Dyson Pure Humidify + Cool Formaldehyde PH04 tudi funkcijo ventilatorja, ki zagotavlja svež zrak in povečuje udobje v prostoru. Njegov "Air Multiplier" sistem zagotavlja neprekinjen in enakomeren pretok zraka po celotni sobi, ne da bi vas pri tem izpostavil neprijetnemu občutku prepiha.

Kot bonus funkcija ima ta izdelek tudi sposobnost odkrivanja in odstranjevanja formaldehida, ki je škodljiva kemikalija, ki jo najdemo v nekaterih gradbenih materialih, pohištvu in gospodinjskih izdelkih.

Tehnične specifikacije:

Dimenzije: 246 x 303 x 1018 mm

Teža: 5,55 kg

Stopnja čiščenja: CADR 250

Filtracija: HEPA filter

Ovlaževanje: Ultrazvočni ovlaževalnik

Kapaciteta vode: 5,02 L

Sposobnost odkrivanja in odstranjevanja formaldehida

Povezljivost: Wi-Fi in aplikacija Dyson Link

Glasnost: 43,5 - 62,8 dB

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta ventilatorja
stoječi
Cached: Fri, 19 Apr 2024 21:19:13 GMT