VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračeKreativni set z akumulatorskim izvijačem, 260kos, v kovčku

Kreativni set z akumulatorskim izvijačem, 260kos, v kovčku

ID: 20918301
24,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: BrezProblema.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kreativni set z akumulatorskim izvijačem, 260kos, v kovčku

 

KREATIVNI SET Z IZVIJAČEM / SET 260 kos.

Kreativni mozaik je odličen način za zabavo z vso družino. Staršem bo omogočila zanimivo preživljanje časa z otroki doma in odpravila dolgčas, še posebej, ko zunaj vreme ni naklonjeno. V kompletu je kovček z mozaikom na vrhu. V notranjosti je sveder s konico in barvnimi podložkami. Izvijač se napaja na baterije in omogoča privijanje in odvijanje vijakov!



ZELO VELIK KOMPLET 260 ELEMENTOV - cel set je v kovčku, zato je komplet enostaven za prenašanje. Samo spakirajte vse elemente in jih odnesite na primer na izlet, na obisk k družini, k prijateljem, v vrtec, na prostem – kamorkoli se otrok želi igrati. Izdelek bo odličen kot darilo ob različnih priložnostih, med drugim: rojstni dan, dan otroka ali praznik.

INTERAKTIVNI IZVIJAČ - napaja ga 2 bateriji, prenosni izvijač zmore vijačenje vijakov iz kompleta. Dodatna prednost vrtalnika je varnost! Vašega otroka ne bo poškodoval, saj se obrne v eno smer s pravo hitrostjo in samo, ko pritisnete na gumb.

RAZVIJA IN SE ZABAVA - igranje z mozaiki je odličen način za razvijanje ročnih spretnosti in spretnosti, vadbo koordinacije oko-roka in vadbo logičnega mišljenja. Z igračo otroci vadijo tudi potrpežljivost in koncentracijo. Kreativen način za odlično zabavo s starši. Igra vključuje razporejanje slik/vzorcev z uporabo številnih različnih oblik (pravokotnik, kvadrat, krog, trikotnik). Izbrane elemente z izvijačem privijačimo na dno kovčka, ki ima na sebi posebne luknje.

BARVIT - žive, kontrastne barve dodajo estetsko vrednost in pritegnejo otrokovo pozornost ter spodbujajo večkratno igro. Odličen način zabave z vso družino. Staršem bo omogočila zanimivo preživljanje časa z otroki doma in odpravila dolgčas, še posebej, ko zunaj vreme ni naklonjeno.

SPECIFIKACIJA - napajalnik za izvijač: 2 x AA (ni priložen); število elementov v kompletu: 260; mere (dolžina/širina/višina): 6/30/23,5cm; teža kompleta: 0,841 kg; teža z embalažo: 0,930 kg.



PREDNOSTI

možnost 2D in 3D izdelave,
kovček priložen,
spodbuja kreativnost
, zabava in poučuje,
interaktivni izvijač,
ideja za darilo,
pakirano v kovčku

Cached: Fri, 26 Apr 2024 05:48:57 GMT