VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

DJI Air 2S FMC dron

ID: 687591
-25 %
1.299,99 €
974,99 €
Prihranek  325,00 €

ali od 25,96 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

DJI Air 2S je z 1-palčnim CMOS-senzorjem, zmogljivimi funkcijami in kompaktnim ohišjem, ki tehta manj kot 600g, popoln dron za vse fotografe na poti. Vzemite ga s seboj na pot in ujemite svoja doživetja.

 

Velik svet, velik senzor

DJI Air 2S je opremljen z 1-palčnim slikovnim senzorjem in velikimi 2,4 μm slikovnimi pikami, kar omogoča 5,4K / 30fps in 4K / 60fps video. Ujemite vsak trenutek v osupljivih podrobnostih in pristnimi barvnimi toni.

Osvetli noč

Ujemite privlačnost sveta, tudi v temi. Zaradi velikega dinamičnega razpona, visoke ločljivosti in natančne reprodukcije barv so tudi prizori ob šibki svetlobi ostri in živahni.

Milijon barv

Potopite se v odtenke svojega okolja. 10-bitni barvni profil Dlog-M lahko zabeleži ogromno različnih barv, obenem pa ohrani vse majhne podrobnosti.

Snemaj v RAW

Fotografije v formatu RAW z dinamičnim razponom zajamejo izjemno število informacij v vsaki sliki, tudi v slabih in zapletenih svetlobnih razmerah. RAW format zagotavlja večjo prilagodljivost pri naknadni obdelavi in ​​ustvarjalcem daje več možnosti, da ujamejo želeni videz fotografije.

Inteligentna HDR funkcija

Inteligentna tehnologija HDR samodejno združi več posnetkov in poveča dinamični razpon slik brez potrebe po naknadni obdelavi. To pomeni več podrobnosti tako v svetlih delih kot tudi v senci in s tem bogatejše slike z večjo globino.

Hyperlapse in panorama

Z enim dotikom lahko pospešite čas in gibanje in s tem ustvarite osupljiv hiperlapse. S panoramo lahko zajemate še več okolice.

Pametne funkcije, perfektni posnetki

MasterShots in FocusTrack vsako avanturo brez truda spremenita v kinematografske posnetke.

Predstavljamo MasterShots

MasterShots, je napredna avtonomna funkcija, ki uporabnikom z enim dotikom omogoči najboljše posnetke v danem trenutku. Preprosto izberite motiv in dron bo med snemanjem zaporedoma izvedel deset različnih manevrov, obdržal osrednji okvir predmeta in nato ustvaril kratek kinematografski video.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Čas delovanja do (min)
30
Čas delovanja do [min]
30
Domet do [m]
18000
Najvišja hitrost [km/h]
68
Ločljivost videa
4K
Namen uporabe drona
prosti čas
Cached: Fri, 12 Apr 2024 18:15:49 GMT