VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

DYSON Pure & Cool Link TP09

ID: 700193
779,99 €

ali od 20,77 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 27.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

DYSON Pure & Cool Link TP09

Dyson Pure & Cool Link TP09 - Zajame ultra fin prah in alergene. Uničuje formaldehid - katalitski filter nenehno uničuje kemikalijo in ga ni treba menjati. Odstrani 99,95 % 0,1 mikronskih delcev. Popoln čistilec, zaprt po standardu HEPA H133 - popolnoma zaprt sistem za filtriranje zračnega toka preprečuje uhajanje umazanega zraka. Kar gre notri, ostane notri. 20 % tišji – akustično narejen tako, da je 20 % tišji od prejšnjega modela in 50 % tišji pri nočnem delu. Izdelano iz recikliranih materialov - iz 25% reciklirane plastike. Zaznavanje in poročanje v realnem času – samodejno zazna formaldehid, delce v zraku in pline. Nato jih diagnosticira in poroča v realnem času na LCD zaslonu. Zajame in kroži - HEPA H13 in filtracija z aktivnim ogljem odstranita 99,95 % onesnaževalnih delcev. Tehnologija Air MulitplierTM ustvarja cirkulacijsko moč za čiščenje celotnega prostora. Niha do 350 ° - nastavljivo nihanje projektira prečiščen zrak po prostoru. Razpršeni način - preusmeri pretok zraka skozi zadnji del naprave. Za čiščenje, brez hlajenja. Nočni način - spremlja in čisti z najtišjimi nastavitvami z utišanim zaslonom. Barva: bela/srebrna.

 

 

DYSON Pure & Cool Link TP09

Dyson Pure Cool Link TP09 je inovativni zračni čistilec, ki združuje vrhunsko tehnologijo in privlačen dizajn. Ta izdelek je odlična izbira za tiste, ki želijo izboljšati kakovost zraka v svojem domu ali pisarni, saj odstranjuje škodljive delce in vonjave.

Ena od glavnih lastnosti tega izdelka je njegova sposobnost odstranjevanja škodljivih delcev iz zraka, kot so prah, alergeni, bakterije in virusi. Zračni čistilec ima HEPA filter, ki ujame do 99,97% delcev v zraku velikosti 0,3 mikronov. Poleg tega ima tudi aktivni ogljikov filter, ki absorbira vonjave in strupene pline.

Dyson Pure Cool Link TP09 je opremljen tudi s tehnologijo Air Multiplier, ki zagotavlja močan in gladak pretok zraka, brez neprijetnih sunkov. Ta funkcija je še posebej uporabna v poletnih mesecih, ko lahko uporabljate napravo kot ventilator za hlajenje prostora.

Naprava ima tudi povezljivost Wi-Fi in se lahko poveže z aplikacijo Dyson Link, ki omogoča nadzor nad delovanjem in spremljanje kakovosti zraka v realnem času. Aplikacija ima tudi funkcijo urnika, ki vam omogoča nastavitev časa, ko se bo naprava vklopila ali izklopila.

Dyson Pure Cool Link TP09 ima tudi eleganten in sodoben dizajn, ki se bo prilegal kateremu koli dekorju. Naprava je na voljo v beli in srebrni barvi ter ima nevsiljiv, minimalističen videz.

V prodajnem smislu lahko izpostavite tudi, da je Dyson Pure Cool Link TP09 dolgoročno učinkovit in ekonomičen, saj ima daljšo življenjsko dobo filtra, ki ga je enostavno zamenjati in ne potrebuje veliko vzdrževanja. To lahko pritegne stranke, ki želijo dolgoročno investirati v kakovost zraka v svojem domu ali pisarni.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta ventilatorja
stoječi
Cached: Fri, 26 Apr 2024 09:26:20 GMT