VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Novo pri nas: E-Park!

Predstavljamo vam E-Park, center e-mobilnosti in prenosnih energetskih rešitev. Odpelji se z novim električnim skirojem že danes in naj elektrika na poti ne bo več težava.

Nakupuj po kategorijah

Ne veš kaj bi izbral? Preveri med kategorijami in najdi pravi mobilni produkt zase

Kaj je E-Park?
Kaj je E-Park?

 

E-Park je center e-mobilnosti in prenosnih energetskih rešitev, ki ponuja širok nabor trajnostnih in okolju prijaznih e-vozil vrhunskih blagovnih znamk. Dodali smo tudi nove produkte in energetske rešitve za na pot, ki jih lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli.

Obišči nas v Big Bang BTC in se preizkusi v spretnosti na električnih skirojih in kolesih. Obljubimo, da zabave in pestrih voženj ne bo manjkalo. Preveri novosti in izkoristi pa tudi UAU cene!

Aktualna ponudba

Zakaj izbrati E-Park?
Zakaj izbrati E-Park?

 

V E-Parku ponujamo celovite rešitve, da bodo vaša popotovanja brezskrbna in varna. Širok nabor izdelkov in dodatne opreme, bo poskrbel za atratktivno preživljanje časa na prostem in ti omogočil, da tudi daleč od doma uživaš v svojih najljubših hobijih. 

Da bo tvoja izbira produkta res prava zate, bodo poskrbeli naši izkušeni in izobraženi svetovalci, električna vozila pa bo možno tudi testirati

Seveda pa ti UAU produkt tudi dostavimo!

Bodi v trendu, izberi električni skiro!
Bodi v trendu, izberi električni skiro!

 

E-skiro je postal že obvezna oprema ljudi vseh starosti! Je inovativna in okolju prijazna rešitev prevoznega sredstva. Lahko jo uporabiš za v šolo, službo ali pa se z njo odpraviš kar na zabavo! 

V našo ponudbo smo dodali nove znamke in modele električnih skirojev z še boljšo in sodobnejšo tehnologijo vrhunskih blagovnih znamk Ecospeed, Segway, Xiaomi, Aiwa, Okai in še mnoge druge! UAU!

Postani član UAU Kluba in razreži ceno skirojev na do 15 obrokov

 

Že v ponudbi

 

Kupi električni skiro

Kar s kolesom!
Kar s kolesom!

 

Kolesa so že od nekdaj priljubljeno prevozno sredstvo. Sedaj, ko so jim dodali elektriko pa so vožnje z njimi še bolj zabavne, zmogljive, udobne in atraktivne. 

Že znanim vrhunskim znamkam e-koles smo dodali še priznane blagovne znamke Fisher, Bird, Ado, RKS in eCult. Designerska, ženska, moška, zložljiva in še bi lahko naštevali. Povprašaj naše svetovalce in izberi pravega zase.

 

Že v ponudbi

 

 

Prodajni hiti kolesa

Ecoflow že pri nas!

Energetske rešitve na poti
Energetske rešitve na poti

 

Priklopi se kjerkoli in kadarkoli, na izletih, potovanjih, na plaži ali v hribih. S prenosnimi energetskimi rešitvami, elektrika na poti ne bo več problem. 

Že poznaš Ecoflow? Izberi njihove prenosne solarne panele in si ustvari svojo prenosno elektrarno. Da tvoje naprave ne bodo nikoli prazne pa na pot vzemi Ecoflow prenosne baterije za brezprekinitveno napajanje. 

 

 

 

Solarni paneli
Solarni paneli

 

EcoFlow generatorji združujejo vodilne prenosne električne postaje s solarnimi paneli, da vam zagotovijo čisto energijo in zmanjšajo vašo odvisnost od drugih virov elektrike. Kako deluje solarni generator? EcoFlow solarni paneli pretvarjajo sončno svetlobo v enosmerno električno energijo, nato jo shrani in s tem napaja vaše naprave. 

 

Klik na izdelke

Prenosne baterije
Prenosne baterije

 

Prenosni baterijski generator je enota za shranjevanje energije – najboljši prijatelj vsakega neustrašnega raziskovalca, ki med potovanjem rad ostane povezan. Preprosto povedano, je kot prevelika polnilna baterija, ki shranjuje energijo za kasnejšo uporabo. Enote se razlikujejo po zmogljivosti, običajno merjene v vatnih urah. Višja kot je vatna ura vašega generatorja, več lahko napaja.

Na splošno velja, da večja kot je naprava, močnejša je. Preden se odločite za nakup, ocenite, čemu dajete večjo prednost, teži ali moči.

Prodajni hiti baterije

Cached: Fri, 12 Apr 2024 19:27:25 GMT