Išči

Energetske rešitve za življenje na poti

EcoFlow prinaša inovativne in zanesljive rešitve za življenje na poti - ali pa povsod, kjer smo omejeni z električno energijo. Opremite sebe in svoje podjetje s prenosnimi baterijskimi generatorji za zagotavljanje napajanja z elektriko na oddaljenih lokacijah, na poti ali ob večjih izpadih električnega omrežja. Na voljo je tudi možnost napajanja preko solarnih celic, ki jih lahko med seboj povežemo in tako omogočimo še hitrejše polnjenje.

Vsi izdelki so na voljo po naročilu, vaš skrbnik pa vam pri izbiri z veseljem pomaga. 

Kaj je prenosni baterijski generator?

Prenosni baterijski generator je enota za shranjevanje energije – najboljši prijatelj vsakega neustrašnega raziskovalca, ki med potovanjem rad ostane povezan. Preprosto povedano, je kot prevelika polnilna baterija, ki shranjuje energijo za kasnejšo uporabo. Enote se razlikujejo po zmogljivosti, običajno merjene v vatnih urah. Višja kot je vatna ura vašega generatorja, več lahko napaja.

Kako deluje prenosni baterijski generator?

Prenosni baterijski generator je kot ogromna napajalna banka, takšna, da boste morda morali v kratkem napolniti svoj telefon. Poleg tega, da so večji, lahko napajajo tudi veliko več kot le vaš pametni telefon, vključno z večjimi gospodinjskimi aparati, kot je vaš hladilnik.

Generator lahko napajate z energijo tako, da ga priključite na stensko vtičnico ali avtomobilski adapter. Rešitve EcoFlow imajo tudi možnost pritrditve solarne plošče (naprodaj posebej). Odvisno od znamke se lahko popolnoma napolni v manj kot dveh urah.

Kaj je solarni baterijski generator?

Solarni generatorji so dejansko baterijski generatorji z možnostjo priklopa solarnih celic, preko katerih se baterija polni s pomočjo sončnih celic oz. sončne energije. Poleg tega je ena največjih prednosti njegova vsestranskost, saj vam zaradi delovanja sončne energije omogoča polnjenje baterij kjer koli. Dokler imate sonce, lahko sončne celice to sončno svetlobo pretvorijo v obnovljivo energijo.

Z EcoFlow so solarni generatorji prav tako prenosljivi kot prenosne elektrarne. Izdelki, kot je DELTA Mini + 110W sončna plošča, uporabljajo isto enoto za shranjevanje energije, vendar vključujejo prenosno sončno ploščo.

Kako deluje solarni generator?

Ko gre za shranjevanje energije, solarni generatorji EcoFlow v bistvu delujejo na enak način kot prenosni generatorji. Glavna razlika je v tem, da generatorji na sončno energijo vključujejo sončne celice za polnjenje svojih baterij. Sončni generatorji absorbirajo sončno svetlobo prek panelov, jo pretvorijo v energijo in shranijo moč, ki jo lahko uporabite na zahtevo.

Pri solarnih generatorjih EcoFlow vgrajen inverter pretvori shranjeno sončno svetlobo v izmenični tok (AC), ki ga lahko uporabite za polnjenje telefona, prenosnika, hladilnika in drugih gospodinjskih aparatov.

Cached: Wed, 17 Apr 2024 11:45:56 GMT