VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeEdifier HECATE G4 TE gaming slušalke, RGB, 7.1 (črne)

Edifier HECATE G4 TE gaming slušalke, RGB, 7.1 (črne)

ID: 20970449
-24 %
89,00 €
67,15 €
Prihranek  21,85 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 19.8. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Edifier HECATE G4 TE gaming slušalke, RGB, 7.1 (črne)

 

Edifier G4 TE igralne slušalke

Gaming slušalke G4 TE bodo izpolnile pričakovanja tudi najzahtevnejših igričarjev. Navidezni 7.1 večkanalni zvok in 50 mm zvočnik vam bosta zagotovila poglobljen zvok na najvišji ravni. Udobni in elegantni - svoj edinstven značaj dolgujejo barviti RGB osvetlitvi ozadja. Vsesmerni mikrofon vam bo omogočil neovirano komunikacijo z drugimi igralci, vgrajeni krmilnik pa bo olajšal upravljanje slušalk.

Edifier/G4-TE/1

Najboljša kakovost zvoka - potopite se v svet svoje najljubše igre

Nikoli več vas ne bodo presenetili tekmeci. Z zvokom prostorskega zvoka slušalk lahko natančno določite lokacijo vsakega nasprotnika, vgrajeni 50 mm zvočniki za e-šport pa vas obdajajo z zvokom, kar vam omogoča, da se še bolj potopite v igro. G4 TE vam bo ponudil nepozabno izkušnjo in naredil vašo izkušnjo igranja tako poglobljeno kot še nikoli doslej.

Edifier/G4-TE/71OKchuhlZL._AC_SL1500_

Igralna osvetlitev ozadja, ki jo lahko prilagodite svojim željam

RGB osvetlitev daje slušalkam edinstven občutek igranja. Prilagodite ga po svojih željah, tako da izberete med 1,68 milijona barvami in več zanimivimi svetlobnimi učinki. G4 TE vam ne bo zagotovil le nepozabne izkušnje poslušanja, temveč tudi estetsko! Odlično bodo dopolnili vašo igralno opremo.

Edifier/G4-TE/71ck9M-4bKL._AC_SL1500_

Dodatne funkcije - še boljši zvok in priročno upravljanje

Slušalke imajo zvočno kartico, ki se napaja prek USB-ja, za še boljšo igralsko izkušnjo. Še več, vgrajeni krmilnik vam omogoča priročno upravljanje G4 TE. Na primer, lahko preprosto upravljate mikrofon in osvetlitev ozadja. Vse pomembne funkcije boste imeli na dosegu roke!

Edifier/G4-TE/2

Snemljiv mikrofon - prosto se pogovarjajte z drugimi igralci

Mikrofon slušalk je upogljiv, tako da lahko poljubno prilagajate njegov položaj. Ko ga ne potrebujete, ga preprosto odklopite in ne bo vas motil. Z G4 TE se lahko brez težav pogovarjate z drugimi igričarji. Vsesmerni mikrofon odlično ujame človeški glas – zato vas bodo sogovorniki vedno jasno slišali. Priročno načrtujte svojo taktiko za naslednjo igro in opozorite svoje člane ekipe na sovražnika, ki preži nanje!

Edifier/G4-TE/8145iZmHWcL._AC_SL1500_

Igrajte neumorno več ur

G4 TE vam bo zagotovil neprimerljivo udobje. So zelo lahki in zahvaljujoč visečemu naglavnemu traku je njihova teža enakomerno enakomerno porazdeljena, tako da jih lahko neutrudno nosite dolge ure. Ušesni čaščki so narejeni iz koži prijaznih materialov, ki dihajo in so neverjetno mehki in udobni. Tesno se prilegajo ušesom. Z G4 TE lahko igrate, kolikor dolgo želite, ne da bi vas skrbelo nelagodje.

Edifier/G4-TE/4
Znamka Edifier
Model G4 TE
barva Črna
Zvočnik Dynamic 50 mm
Razsvetljava RGB
Frekvenčni odziv 20Hz-20kHz
Impedanca 32Ω
Občutljivost 101 dB
Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
gaming
Barva
črna
Način nošenja slušalk
naglavne
Vgrajen mikrofon
da
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 27 Jul 2024 05:29:27 GMT