Išči

FIBARO Single Switch 2 pametno enojno stikalo

ID: 622294
72,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Panteh
Na voljo še 1 ponudba od 92.40 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
FIBARO Single Switch 2 FGS-213 / FIBARO enojno preklopno stikalo lahko vklopi ali izklopi vse naprave priklopljene na vtičnice oz. stikala kjerkoli ga vgradimo. Poseben dizajn omogoča namestitev stikala v vse standardne doze stenskih stikal ali kjerkoli drugje, kjer je želimo upravljati z električno napravo z 2,5 kW energijskega izhoda.

 

S preklopnim stikalom lahko brezžično vklopimo in izklopimo katerokoli napravo, nadzorujemo luči, omogočamo proženje različnih scen ali upravljamo ogrevanje.

Tehnični opis:
Brezžična tehnologija: Z-Wave
Napetost: 110 - 240V AC
Največja obremenitev: 2500W
Domet: do 50 m (zunaj) in 30 m (v objektu)

Primeri uporabe preklopnega stikala
Ne skrbite, če ste pozabili izklopiti televizijo ali luč v dnevni sobi. Z vklopom scene "alarm", lahko naprave in luči izklopite, ko odhajate z doma. Enostaven način zmanjšanja izgub energije, znižanja stroškov in velika skrb za okolje.
Ko ste pozni, je tudi časa za jutranjo kavo  zelo malo? S pametnim domom lahko zaženete popolno sceno za vaša jutra. Zjutraj sistem poveča temperaturo v vaši sobi in vam dvigne senčila. Kavni aparat se vklopi takoj, ko senzor gibanja zazna, da ste vstali. Tudi jutra so lahko zelo prijetna.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Thu, 18 Apr 2024 13:00:10 GMT