VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

FITBIT Inspire 3 Lilac Bliss/Black pametna ura

ID: 20389227
115,48 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Na voljo še 1 ponudba od 115.49 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Fitbit Inspire 3 Lilac Bliss/Black

 

Zakaj boste vzljubili Fitbit Inspire 3

  • Celodnevno spremljanje aktivnosti
  • Število minut v aktivnem območju
  • Ocena dnevne pripravljenosti (s storitvijo Premium)
  • Ocena upravljanja stresa
  • Profil spanja (s storitvijo Premium)
  • Do 10 dni delovanja z baterijo
  • Vključuje 6-mesečno naročnino na storitev Fitbit Premium

Celodnevno spremljanje aktivnosti

Ohranite svojo prednost

Ne glede na to kaj počnete – če se gibate, je to vadba. Ura Inspire 3 ves čas beleži vaše korake, razdaljo, pokurjene kalorije in število minut v aktivnem območju.

 

Število minut v aktivnem območju

Več gibanja

Število minut v aktivnem območju beleži čas v vaših ciljnih območjih srčnega utripa in tako pri večjem trudu prejmete višjo oceno. Vadbe v območjih kardio vadbe ali v vršnih območjih vam prislužijo dvojne minute.

 

Ocena dnevne pripravljenosti (s storitvijo Premium)

Prenovite svojo rutino

Ta ocena vam prikaže, če je vaše telo pripravljeno na vadbo ali pa potrebuje počitek, da lahko svojo vadbo prilagodite glede na znake telesa.

 

Ocena upravljanja stresa

Enostavno se nadihajte

Oglejte si, kako dobro vaše telo obvladuje stres s to dnevno prilagojeno oceno. Visoka ocena pomeni, da ste pripravljeni na večje napore, nizka ocena pa pomeni, da vas telo prosi za malce nege.

 

Vodilna izkušnja spanja

Boljši spanec

Spite globoko kot medved ali plujete plitko in globoko kot delfin? Odkrijte svojo spalno žival in prejmite podrobna poročila o spanju, ki vam razkrijejo, kje potrebujete največ izboljšav.

Do 10 dni delovanja z baterijo

Nikoli ne zgrešite utripa

Delovanje z baterijo več kot en teden za več akcije, več gibanja, več navdiha. Delovanje z baterijo se lahko razlikuje glede na uporabo in druge dejavnike.

Premium

Izboljšajte svojo rutino s storitvijo Premium

Najdite dodatno motivacijo z malce prijateljskega tekmovanja z ekskluzivnimi igrami in izzivi. Povabite prijatelje, da se vam pridružijo ali pa tekmujte s seboj. Lahko se tudi povežete s svojim telesom z 90-dnevnim pogledom v nadzorni plošči s podatki o zdravju in še več v storitvi Premium.

 

Dodatki

  • Prosojen
  • Sponka
  • Kovinska mrežica
  • Silikonski

Še več razlogov

Funkcije za telesno pripravljenost

Neprekinjeno spremljanje srčnega utripa

Z opazovanjem svojega srčnega utripa med vadbo lahko preverite, kdaj ste v območju za porabo maščob, kardio vadbe ali vršnem območju, da lahko prilagodite svoj trud za doseganje svojih ciljev.

Raven kardio telesne pripravljenosti

Z uporabo vrednosti VO2 max – kako dobro vaše telo porablja kisik med vadbo – vam aplikacija Fitbit prikaže prilagojeno oceno, s katero lažje razumete raven svoje telesne pripravljenosti.

20 načinov vadbe + SmartTrack

Izbirajte med 20 načini vadbe za prejem statistike v realnem času, kot sta tempo in kurjenje maščob med vadbo. Če pozabite pritisniti start, ne skrbite – funkcija SmartTrack samodejno beleži vaše pogoste vadbe.

Opomniki o gibanju

Se počutite, da že predolgo sedite? Fitbit bo poskrbel za vas – vaše zapestje bo zavibriralo in vas tako opomnilo, da je čas za sprehod.

 

Funkcije za stres

Seje čuječnosti

Svoj stres pustite pri vratih. Seje čuječnosti Fitbit vas naučijo bolj zdravih načinov za odziv na stres, da boste vedno brezbrižni, mirni in pod nadzorom.

Razmislek

Vsak dan si ne zasluži čustvenčka z nasmehom – in s tem ni nič narobe. Zabeležite svoje ravni stresa s storitvijo Fitbit, da boste opazili, kako se počutite in ali to morda vpliva na vaše življenje, na primer na spanje ali energijo.

Sproščujoče dihalne seje

Aplikacija za sprostitev je kot učitelj za čuječnost na vašem zapestju – vodi vas po sproščujočih dihalnih sejah, da lahko kadarkoli najdete svoje mesto sprostitve.

 

Funkcije za spanje

Ocena spanja

Prebudite se in prejmite dnevno oceno spanja, ki vam prikaže vaš pretekli spanec.

Pametno prebujanje

Alarm z vibriranjem vas prebudi med optimalno fazo spanja, da boste osveženi in pripravljeni na vse.

 

Zdravstvene funkcije

SpO2 (kisik v krvi)

Ta številka vam prikaže, kako dobro je kisik porazdeljen v vašem telesu. Aplikacija Fitbit vam olajša spremljanje ravni kisika v krvi, da lahko prepoznate pomembne spremembe v svojem počutju.

Obvestila o visokem/nizkem srčnem utripu

Vaš srčni utrip je ključni pokazatelj zdravja, zato vas ura obvesti, ko je vaš utrip med počivanjem nad ali pod nastavljenim pragom.

Srčni utrip med počivanjem

Srčni utrip med počivanjem je splošni pokazatelj vaše telesne pripravljenosti – nižji srčni utrip pomeni močnejše srce. Če opazite nenadno porast, premislite o rehidraciji in počitku.

Temperatura kože

Beleženje variacije temperature vaše kože vam je lahko v pomoč pri prepoznavanju sprememb, ki so morda povezane z vročino, mesečnim perilom, aktivnostjo, spalnim okoljem in še več.

Spremljanje mesečnega perila

Beležite mesečno perilo, simptome, ocenite obdobje ovulacije in poiščite vzorce v vašem ciklu z uporabo ure Inspire 3 in aplikacije Fitbit.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 28 Apr 2024 19:53:51 GMT