VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

 

 

 

 

 

Klik do portala

Kaj je Game Gang?

Game Gang je nova platforma za gamerje z novicami iz sveta gaminga in zabavne tehnologije. Spoznajte slovensko skupnost gamerjev, ki vas bo navdušila z novostmi e-športa in namesto vas testirala igre in opremo, ki vam bo pričarala najboljšo izkušnjo gaminga. Vse to in še več izveste v Game Gang pogovornih oddajah, kjer vam poročamo vse o svojih dogodkih in utrinkih in sveta iger.

Novice iz sveta iger

Hogwarts Legacy razkriva razširjeno predstavitev igranja

Založnik Warner Bros Games in razvijalec Avalanche Software sta objavila razširjen ogled Bradavičarke, bojevanje in gameplay v akcijskem odprtosvetnem RPG-ju Hogwarts Legacy. Hogwarts Legacy izide 10. februarja 2023 za PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One in PC prek storitve Steam, kasneje pa tudi za Switch.

 

Več preberi tukaj

Nabiranje zlatih krogov v novi preobleki – Sonic: Frontiers na preizkusu

Odprti svet, veliko več zgodbe in zgodovine Sonic sveta ter svoboda. Svoboda kam gremo, kaj počnemo in kako v igri napredujemo. Obujte svoje tekaške čevlje in pobarvajte se modro. Čas je, da ulovimo zlate krogce.

 

 Preberi več                Oglej si posnetek                       

Let’s Sing 2023 je razočaranje, podobno kot naše pevske sposobnosti

Let’s Sing 2023 se zdi bolj kot sredstvo za prodajo paketov skladb in ne kot celovita igralna izkušnja. Osnovna igra nima dovolj vsebine, da bi upravičila ceno. Žalostna realnost pa je, da druge možnosti ni. Če želite peti, je to edina igra s katero lahko to uresničite. 

Preberi več

Preizkusili smo nostalgično pustolovščino Destroy all humans 2: Reprobed

Po uspešni infiltraciji v človeško družbo in zasegu vodilnih pozicij znotraj politike (zgodba iz Destroy All Humans 1), sovjetska zveza spregleda naše plane, uniči našo glavno vesoljsko ladjo in nas pošlje na misije tekom sveta, da ponovno vzpostavimo dominanco nad človeško raso.

Preberi več

Preizkusili smo japonsko RPG pustolovščino Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion

Floodlands je enoigralska kolonizacijska simulacija, kjer smo kot manjša kolonija primorani Crisis Core pokriva dogodke 7 let pred Cloudovo dogodivščino v Midgarju. V igri prevzamemo vlogo Zacka Faira, člana specialne enote SOLDIER družbe za električno energijo Shinra Electric Power Company. Tekom zgodbe spoznamo Aerith, Clouda in Tifo, odkrivamo resnico o spornih eksperimentih, doživimo trenutek, ko Sephiroth postane zlobnež in, kakor nas odjavna špica opozori, igro zaključimo tam kjer se Final Fantasy VII začne.

Preberi več

PlayStation VR2 naprodaj od februarja

Sony je nedavno objavil, da bo PlayStation VR2 na voljo 22. februarja 2023. Istega dne pa se bo začela prodajati tudi posebna polnilna postaja za kontroler PlayStation VR2 Sense. PlayStation VR2 bo v Evropi na voljo za približno 599,99 EUR. Komplet bo vključeval očala PS VR2, dva kontrolerja PS VR2 Sense in stereo slušalke

 

Več preberi tukaj

Cached: Thu, 20 Jun 2024 22:44:00 GMT