Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaTipkovniceGaming tipkovnica Havit KB878L RGB (črna)

Gaming tipkovnica Havit KB878L RGB (črna)

ID: 20772950
13,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Gaming tipkovnica Havit KB878L RGB (črna)

 

Gaming tipkovnica Havit KB878L

Ali iščete zanesljivo igralno tipkovnico, ki se bo dobro obnesla tudi med najbolj dinamičnim igranjem? Model KB878L bo odlična izbira! Opremljen je s 104 tipkami in podpira 19-key Rollover. Omogoča tudi zaklepanje tipke Windows. Napravo odlikujeta tudi barvita osvetlitev ozadja in ergonomska oblika.

Zasnovan za dinamično igranje

Tipkovnica KB878L vas bo presenetila z gladkim in zanesljivim delovanjem. Zahvaljujoč profesionalnim stikalom zagotavlja bliskovito hiter odziv - zdaj lahko zlahka premagate vsakega nasprotnika in pokažete, kdo je glavni. Naprava je tudi izjemno vzdržljiva – življenjska doba njenih tipk doseže 8 milijonov pritiskov.

Popolna izbira za igričarje

Olajšajte si igranje in pridobite prednost že na začetku. Tipkovnica KB878L vam omogoča zaklepanje tipke Windows – ni vam več treba skrbeti, da bi jo pomotoma pritisnili, s čimer bi vas izločili iz igre in izgubili vse možnosti za zmago. Naprava podpira tudi 19-key Rollover. Tako lahko preprosto izvajate zapletene kombinacije in pritiskate več tipk hkrati brez nevarnosti konflikta.

Za vaše udobje

KB878L je odlična izbira za ljudi, ki veliko časa preživijo za računalnikom. Zahvaljujoč svoji ergonomski zasnovi zagotavlja neprimerljivo udobje in vam omogoča, da pozabite na bolečine v zapestju, nelagodje ali utrujenost. Tipkovnico odlikuje tudi nedrseča površina, ki zagotavlja še večje udobje pri delu in igranju iger.

RGB osvetlitev ozadja

Tipkovnica KB878L ne navdušuje le s svojo funkcionalnostjo, ampak tudi s svojim modernim, elegantnim dizajnom. Opremljen je z barvito osvetlitvijo ozadja, ki vam bo omogočila ustvariti fantastično vzdušje v vaši sobi. Njegov značaj lahko tudi prilagodite svojim željam. Izbirate lahko med konstantno in pulzirajočo svetlobo, obstaja pa tudi možnost prilagajanja njene svetlosti. Preverite, katera nastavitev vam je najbolj všeč!

Še bolj priročno upravljanje

Želite še bolj olajšati delo z računalnikom? Tipkovnica KB878L vas ne bo razočarala! Naprava je opremljena z več multimedijskimi gumbi, ki vam med drugim omogočajo hitro zaustavitev ali nadaljevanje predvajanja, preklop skladbe ali obisk e-poštnega predala. Poleg tega lahko z ustreznimi kombinacijami tipk na primer prilagodite glasnost ali vklopite kalkulator.

Znamka Havit
Model KB878L
Vrsta Membrana
barva Črna
Povezava Žično
Vmesnik USB
Število ključev 104 + 6 multimedijskih tipk
Ključno življenje Pribl. 8 milijonov pritiskov
Osvetlitev ozadja ja
Delovna napetost Pribl. 5V
Delovni tok ≤115 mA
Utež 605 g
Dimenzije 459 x 191,7 x 33 mm
Kompatibilnost Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 10
drugo Prilagodljiva osvetlitev ozadja, funkcijske tipke, ključavnica WIN, preklop tipk z 19 tipkami
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Brezžična povezava
ne
Namen uporabe
namizni računalnik
Razporeditev tipkovnice
US
Cached: Thu, 02 May 2024 07:43:41 GMT