Išči

GOPRO Hero 11 videokamera črna

ID: 20383778
469,99 €

ali od 12,51 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 26.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 25.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

GOPRO Hero 11 Black

Prenesite si vrhunske videoposnetke samodejno na vaš telefon. Vse se prične z GoPro Hero 11 – najzmogljivejši GoPro doslej. Njegov novi slikovni sensor zdaj zajame še večji del prizora s še višjo kakovostjo slike, boljšo stabiliziacijo videa in pripravljenostjo za pretvorbo vaših posnetkov v prave kinematografske ali izjemne vertikalne posnetke za objavo na družabnih omrežjih. Omogoča snemanje v 5,3K in fotografiranje v 27MP ter z Emmyem nagrajeno stabilizacijo HyperSmooth 5.0. Poleg tega nudi še dvojn LCD zaslon za še boljše kadriranje vaših posnetkov. Po snemanju kamero napolnite in vaši posnetki se bodo samodejno naložili v oblak, nato pa boste avtomatsko dobili posnetek vrhuncev.  

 

Posnemite. Napolnite. Samodejno pridobite posnetek vrhuncev.

Preprosto priključite vaš GoPro, ko je povezan na domači Wi-fi. Medtem ko se polni, se bodo vaši posnetki samodejno naložili na oblak in se uporabijo za pripravo posnetka vaših vrhuncev skupaj z glasbo, učinki, ki so sinhronizirani z dogajanjem v posnetku. Videoposnetki se samodejno pošljejo v vaš telefon in so pripravljeni za skupno rabo.

 

Nov slikovni senzor.

Nov, še zmogljivejši slikovni senzor v Hero 11 Black zagotavlja najširše vidno polje doslej v GoPro Hero kameri. To vam daje izjemno veliko platno kjer lahko izrazite vašo ustvarjalnost, saj v vsakem posnetku zajamete več neba in več obzorja. Uporavite aplikacijo GoPro Quik za povečavjo, obrezovanje, prilagajanje razmerja stranic vaših posnetkov in še več. Pri tem pa ohranite bogate teksture in ostrino posnetka.

 

Neverjetna kakovost slike

S snemanje v 5,3K, kar pomeni 91% večjo ločljivost kot 4K in neverjetnih 665% več kot 1080p, Hero 11 Black zajema dogajanje z jasnimi podrobnostmi in kinematografsko kakovostjo slike. Vodoodbojni pokrov leče celo pomaga odpraviti bleščanje leče in druge artefakte, da bodo vaše fotografije in posnetki še bolj osupljivi.

 

Emmy® nagrajena HyperSmooth stabilizacija

HyperSmooth še nikoli ni bil boljši. In zdaj je prejel  pomembno nagrado za svoje noro gladke posnetke – nagrado Emmy® 2021 za senzor v fotoaparatu in programsko stabilizacijo. HyperSmooth 5.0 še bolj dviguje lestvico s Horizon Lockom, izboljšano stabilizacijo za posnetke z razmerjem stranic 4:3, zahvaljujoč našemu novemu slikovnemu senzorju in AutoBoost za največjo stabilizacijo z minimalnim obrezovanjem slike. Kolesarite, drsajte, smučajte, lovite svoje otroke po parku ali posnemite čudovite POV posnetke hišnih ljubljenčkov – tudi najbolj tresoči se posnetki postanejo svilnato gladki.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 24 Apr 2024 15:57:11 GMT