Izbirnik
Išči
Podpora

Pomoč in naročila

01 362 60 00

[email protected]

pon.–sob.: 9.00–20.00

Reklamacije

01 309 38 18

pon.–pet.: 9.00–18.00

Primerjaj 0
Košarica 0
Prodajalec: (Big Bang)
Ogrevanje, hlajenje & kvaliteta zraka
Ogrevanje Ogrevanje Hlajenje Hlajenje Vzdrževanje zraka Vzdrževanje zraka
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Top izdelki
Tekstilni program
Brisače Brisače
Avto kamere in dodatki
Avto kamere Avto kamere
Big Bang Info Gospodinjstvo Beko pomivalni stroj s samodejnim doziranjem
Gospodinjstvo

Beko pomivalni stroj s samodejnim doziranjem

Seznam vseh člankov
09.05.2019.

Vsi vemo, kako težko je balansirati stvari v življenju – tudi, ko pride do doziranja pralnega sredstva.

Toliko je stvari, pri katerih moramo ubrati pravo mero, da nam pri vsakodnevnih opravilih zmanjka energije za določanje mere pri pomembnih odločitvah. Pomivanje posode smo prepustili pomivalnem stroju in doziranje detergenta zaupali dozirki v paketku – prašek, gel ali kapsula. Vedno dodamo enako količino, ne glede na program ali polnost pomivalnega stroja. A koliko ga res potrebujemo za optimalno pomivanje?

Rezultate nepravilnega doziranja ste najbrž že opazili - slabo izpiranje, ki pušča vidne sledi detergenta na posodi, kar nas vsakokrat razočara ali celo razhudi. Pri Beku so z mislijo na pravo mero detergenta in optimalne rezultate pomivanja razvili prvi pomivalni stroj s tehnologijo samodejnega doziranja detergenta v Evropi.

Zakaj bi se v kopici vseh malih ali velikih dnevnih opravil in stresov res obremenjevali še s takšnimi, povsem vsakdanjimi opravili? Beko je že pred časom predstavil pralni stroj s samodejnim doziranjem, ki poskrbi za pametnejše pranje perila. Zdaj pa Beko kot prvi v Evropi predstavlja pomivalni stroj s tehnologijo AutoDose – tehnologijo samodejnega doziranja detergenta v tekoči obliki. V trgovinah Big Bang je trenutno na voljo vgradni pomivalni stroj DIN59530AD, ki vam bo olajšal vsakdan.

Beko AutoDosing

Slika je simbolična.

Prednosti samodejnega doziranja detergenta

Tehnologija AutoDose samodejno dozira ravno pravo mero detergenta za najboljše pomivalne rezultate, ne glede na program pomivanja. Tako bo vaša posoda vedno odlično pomita in bleščeča. Prednost boste prepoznali tudi tisti, ki velikokrat pomivate pri polovičnem polnjenju, kjer je težko oceniti potrebno količino pomivalnega sredstva, ali pa pomivate z enako kapsulo kot pri polnem stroju.

Pomivalni stroj AutoDose DIN59530AD omogoča z enim samim polnjenjem brezskrbno pomivanje skoraj ves mesec (odvisno od pogostosti in programa pomivanja. S samodejnim doziranjem tako tudi prihranite pri detergentu, saj je pri običajnih pomivalnih strojih običajna težava, da sami doziramo preveč detergenta glede na program – največkrat zaradi popularnosti detergenta v obliki kapsul.

Lahko se vrnete tudi na klasično pomivanje

Pomivalni stroj DIN59530AD ima poleg samodejnega doziranja možnost uporabe običajnega ročnega načina doziranja detergenta. Tako lahko v primeru, da imate na zalogi še vedno detergent v prašku ali v kapsulah, izklopite samodejno doziranje in uporabljate detergent v želeni obliki. Pri tem boste morali detergent dozirati ročno vsakič sproti – kot ste to počeli vse do sedaj.

Ko se boste odločali o nakupu novega pomivalnega stroja, pomislite, kako preprosto je, ko ves dan nabirate umazano posodo v pomivalnem stroju in konec dneva le izberete program in zaprete vrata, ne da bi se še celo uro spraševali, ali ste v naglici morda pozabili dodati detergent? Po koncu programa pa vam bo DIN59530AD tudi samodejno odprl vrata stroja, da se posoda po koncu programa prevetri in hitreje ohladi.

Beko AutoDosing

Nova tehnologija pomivanja CornerIntense

Običajne vetrnice imajo dve ročici, ki se gibljeta v krogu in zato ne dosežeta prav vsakega kota v pomivalnem stroju. Beko je s tehnologijo CornerIntense™ rešil tudi ta izziv. Predstavil je inovativno vetrnico prihodnosti s tremi kraki, ki s pomočjo dodatnega ritma gibanja doseže prav vse kote pomivalnega stroja. Rezultat je odlično pomita posoda – tudi tistih kozarcev in skodelic, ki se skrivajo visoko v kotih pomivalnega stroja.

Povežite ga s svojim pametnim telefonom

Pomivalni stroj DIN59530AD se pridružuje pametnim napravam v vašem pametnem domu in se preko wi-fi povezave poveže v aplikaciji HomeWhiz poveže z vašim pametnim telefonom. Tam vam sporoča, kdaj potrebuje ponovno polnjenje detergenta, koliko časa potrebuje do konca programa in še mnoge druge funkcionalnosti, ki vas bodo navdušile nad pametno tehnologijo.

Naj pomivalni stroj razmišlja namesto vas, vi pa se prepustite stvarem, ki resnično štejejo.

Mnenja drugih
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Tvoja e-pošta ne bo objavljena in se uporablja samo za odgovor na tvoj komentar.
Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.

Naložba je del ukrepov načrta, ki se financira iz mehanizma: https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/nacrt-za-okrevanje-in-odpornost