Išči
Big BangInfoGospodinjstvoHladilniki Beko s tehnologijo AeroFlow™ - navdih iz same narave
Gospodinjstvo

Hladilniki Beko s tehnologijo AeroFlow™ - navdih iz same narave

29.05.2023.

Hladilnik Beko s tehnologijo AeroFlow™  je eno najpomembnejših orodij v boju proti zavrženi hrani in ohranjanju dolgotrajne svežine.

Iščete, kako ohraniti živila dlje časa sveža?

Kako pogosto ste šli po nakupih in kupili nekaj zaradi posebne ponudbe? Ali pa se preprosto niste mogli upreti lepoti pisane zelenjave in sadja, lepo razvrščenih v vrstah? Vsi želimo jesti zdravo ali imamo radi ugodne ponudbe, vendar je ponudba ugodna le, če jo na koncu porabimo in ne zavržemo.

 

Klik do vseh Beko hladilnikov

 

Hrana se izgubi ali zavrže na vseh stopnjah verige preskrbe s hrano, in sicer na kmetijah, pri transportu, obdelavi, predelavi in proizvodnji, v trgovinah, restavracijah in javnem sektorju. Toda izkazalo se je, da največji delež odpadne hrane nastaja v naših gospodinjstvih.

 

V Sloveniji je bilo po podatkih Statističnega urada RS v letu 2018 skupaj proizvedenih okoli 140.000 ton odpadne hrane. Od tega so kar 52 % odpadne hrane proizvedla gospodinjstva, 30 % gostinstvo in strežba, 10 % distribucija in trgovina z živili in 8 % proizvodnja hrane (pridelava in predelava).

 

 

Zato smo zasnovali tehnologijo, ki se zgleduje po naravi in ohranja hrano dlje časa svežo. Zahvaljujoč inovativni BEKO tehnologiji AeroFlow™  le ta  zagotavlja nežno porazdelitev hladnega zraka za dolgotrajno ohranjanje svežine in sočnosti sveže hrane.

Ali je nadzor temperature ključnega pomena za ohranjanje svežine živil?

Da. Če je v hladilniku prevroče, hrana ne bo obstojna, če pa je prehladno, lahko zamrzne. Inovativna tehnologija Beko AeroFlow™  zagotavlja nežno porazdelitev hladnega zraka za dolgotrajno svežino.

Ali hladilniki pomagajo ohranjati svežino hrane?

Ohranjanje svežine živil in preprečevanje kvarjenja pomeni zmanjševanje aktivnosti bakterij. Bistvo hlajenja je upočasniti aktivnost bakterij, zato hrana zdrži dlje, preden se pokvari.

Kaj lahko še storim za preprečevanje zavržene hrane?

Poleg BEKO tehnologije AeroFlow™  v hladilniku ne uporabljajte prevelikih zalog, saj zrak v njem težko kroži, zato se hrana hitreje pokvari. Omejite prostor, saj boste tako zmanjšali količino zavržene hrane, izdelki pa bodo dlje časa ostali sveži. Poleg tega razumite tople in hladne dele hladilnika in jih strateško organizirajte!

Cached: Thu, 28 Mar 2024 09:54:08 GMT